Heldige meg

Tenk å være så heldig..

Jeg føler meg veldig takknemlig. Igår kunne jeg, min mann og barna nyte hverandres selskap på tur. I et av verdens fineste land Norge, hvor vi er så heldige å ha nydelig natur. Jeg er frisk , mannen er frisk og barna er friske. Vi har penger til å kjøpe mat, klær og ha et fint og flott hus.

Men mest av alt, er jeg utrolig takknemlig for min fine familie. Lille fine tøysekoppen Lillebror, herlige flinke, store Vesla og en mann man gjerne kan kalle supermann. Jeg har følt meg så frisk i det siste, og det er ingenting en bør ta for gitt. Så det å kunne være aktiv med barna, kose oss ute er ingen selvfølge for meg. I fjor på denne tiden var jeg mye syk, sliten, og lå mye inne på sofaen. Fordi jeg ikke var i form. Dette har snudd seg, og jeg kan nå være sammen med mine barn og finne på masse koselig.

Livet er faktisk så bra! Og det er så utrolig viktig å stoppe opp og ta seg sammen. For ofte blir man så bitter for små ubetydelige ting her i livet. Se på alt det gode du har. Bruk energien på det fine og gode, og slutt å bruk energi på vonde og dårlige ting. Det er ikke verdt det.

HUSK DET ! 

Igår var vi som sagt på en topptur til Vealøs. Vealøs ligger cirka 500 meter over havet. Solen skinte, og været var bare alldeles perfekt for en tur som dette.

IMG_2109

 

Vesla var i strålende humør, men spurte litt vel mange ganger om når vi kunne sette oss ned for å spise. Det er noe av det hun hadde gledet seg mest til. Å spise ute i skogen. På slutten ble hun ganske sliten og rød i kinnene, men vi fikk motivert henne helt til topps.

IMG_2120

 

Det tok tid, men sånn er det når man er på tur med barn. Vi tok den vegen der det gikk an å trille, så Lillebror sov mesteparten av turen oppover.

IMG_2148

 

Endelig på toppen, og det var nydelig og klart. Den flotte utsikten!

IMG_2121

 

Lillebror stortrivdes !

IMG_2123

 

IMG_2125

 

IMG_2152

IMG_2128

 

 

IMG_2137

IMG_2180

Lillebror ble helt vill når han så Vealøstårnet. Det var utrolig spennende å se på. Vesla ville ikke ned igjen, men det kan henge  sammen med at hun kanskje ikke ville gå så veldig mye mer. Hehe. Hun gikk og gikk nedover også, og jeg er helt utrolig imponert over hvor flink hun var til å gå.

Lillebror ble litt lei av å sitte i vognen på vei nedover. Så det ble litt skuldersitting og bæring på han. Likevel var denne turen så fin, at vi har bestemt oss for å bli enda flinkere til å reise ut på tur med barna nå som det er så fint ute.

Håper bare høstværet fortsetter slik. 

 

3 Comments:

 1. Ser ut som at dere har hatt en flott turdag 🙂 Masse flotte bilder!
  Jeg sitter her og venter på at tåken skal lette, så blir det enten fjelltur på Ulriken eller Lyderhorn.
  Vil jo ha med meg utsikt når jeg kommer på toppen 😉
  Elsker disse byfjellene her i Bergen – ja, vi er heldig som har så masse flott natur i Norge!

  Håper dere får en flott uke, med fine turer – kanskje motiverende for Vesla å leite etter ting i naturen som dere kan bruke til å lage noe av når dere kommer hjem?
  Klem fra Christine

 2. Herlige bilder fra finfin tur 🙂 vi elsker å være ute slik og har en hytta i nærheten, som ligger på en topp. De har, i tillegg til helger, åpent onsdager og nå på onsdag gikk vi dit å spiste middag 🙂 kom hjem først til legge tid, men barna sovnet godt med et smil om munnen etter turen,. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge