Havets delikatesser

Hvis jeg sier nydampede blåskjell, sol, sommer og godt selskap, hva tenker du? Jeg tenker himmelen, ihvertfall ikke langt unna. Blåskjell er så godt! Jeg elsker all mat fra havet. Tanken på all slags fisk og blåskjell, scampi, blekksprut, kamskjell, reker , hummer og kanari får spyttproduksjonen min til å øke. Det er sunt, og farlig godt! I dag planla mamma og jeg en stor middag som vi skulle ha hjemme hos oss. Det ble noen kilo med blåskjell og en stor ørret bakt i ovnen. Jeg sparte magen min slik at jeg kunne hive i meg en kilo med blåskjell. Klarte ikke hive i meg helt en kilo, men det var jammen ikke langt unna. Gubben og pappa liker ikke blåskjell. Så sånn matematisk sett så var det faktisk en kilo hver til meg og mamma. Jeg prøvde å få vesla til å smake på blåskjell, men det var ikke snakk om. Hun har aldri smakt det før, men når det rare gelelignende monsteret nærmet seg henne, så ble hun av alle ting redd. Jeg holdt på å le meg ihjel. Så hun holdt seg til ørreten. 





Blåskjell dampet i urter og krydder fra Thailand, ris som tilbehør, samt en dip laget av chili, hvitløk, lime og annet godt.

Mat gjør en feit, men mat gjør en jammen lykkelig også.

2 Comments:

  1. Nam nam

  2. så fantastisk deilig! jeg gleder meg sånn til sommer og fersk, fersk sjømat…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge