Hårpynt til små prinsesser

Hei dere ! 

Vesla har vært så heldig å få litt hårpynt i posten fra » Dukkemor – Hårpynt til små prinsesser » .

Nydelige hårbånd, spenner og sløyfer. Vesla har blitt så glad i blått, så da var hun så heldig å få blå hårpynt i tillegg til rosa som alltid er en sikker vinner her i huset hos både mor og datter. 
Vesla elsker den nye hårpynten hennes, og det er jeg veldig glad for. For da vet jeg det vil bli brukt. 
Dukkemor – Hårpynt til små prinsesser lager også hårpynt på bestilling hvis det skulle være noe spesielt du hadde i tankene. Hårpynten er kjempe fin til hverdags, spesielle anledninger og for eksempel fotoshoot. 
Hun har en egen Facebookside hvor du kan se på den flotte hårpynten, og ikke minst bestille hvis du skulle ønske det. Dette er rimelig, unik og flott hårpynt. 
Trykk her for å komme til hennes Facebookside. 
Jeg vil absolutt anbefale at dere tar en titt. 

8 Comments:

 1. Jeg skal ta en titt .

 2. Så fin Vesla var med ny hårpynt:)

 3. Hei,

  Vi i Søk blogg syntes bloggen din er så gjennomført bra at vi har lyst til å ha deg under vår portal. Det koster ingenting, du trenger heller ikke å bytte plattform. Det eneste du trenger er og forsette med bloggingen og vi styrer trafikken inn til deg.
  Kort om Søk blogg:
  Søk blogg har et mål om å bli Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for ulike blogger i Norge. Her skal man lett kunne finne en blogg som er under sin interesse. Du vil også kunne finne de siste konkurranser, rabatter og andre fordeler. Søk blogg handler primært om blogging og nyheter innenfor bloggverden, men også om mote, skjønnhet, trening og andre vanlige oppdaterte nyheter.
  I dag finnes det mange forskjellige blogger i Norge, og på Søk blogg kan du finne en ny favoritt eller en holde deg til den gamle. Målet og visjonen er å kunne la brukerne registrere inn sin mail slik at de kan motta nye bloggere som kan være av interesse. Man kan også motta mailer om konkurranser, tips og rabatter.
  Hvorfor bruke sokblogg.no?
  Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den. Om det er en blogg du føler vi mangler, send oss gjerne en mail på bloggtips@sokblogg.no og vi vil få den inn i systemet så raskt det lar seg gjøre. Lik oss på facebook om du vil holde følge og anbefal oss gjerne videre https://www.facebook.com/#!/Sokbloggno Vi sees

  Mvh
  Søk blogg

 4. sÅ FIIIN HÅRPYNT.HA EN SUUPER HELG.kLEMS:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge