HÅRFORANDRING ?

Jeg har lyst til å forandre på håret mitt igjen. Forandring fryder. Jeg synes det er kjempe gøy med forandringer, og det må til for min del. Nå har jeg hatt det samme type håret en liten stund, og føler at jeg nå bør forandre litt igjen.

Kanskje tilbake til mørkt ? Samtidig føler jeg de er litt kjedelig. Kanskje mørke striper ? Her ser dere ihvertfall bilder av meg med både lyst og mørkt hår. Så ser dere noen med mørkt hår, og ei med lyst hår i bunnen og mørkere i toppen. Det er mange muligheter.

IMG_7147.PNG

 

IMG_6495.JPG

IMG_7146.PNG

IMG_7151.PNG

IMG_7149.PNG

 

Hva synes dere jeg bør gjøre med håret ? 

4 Comments:

  1. jeg likte det andre bildet veldig godt. den stilen kledde du 🙂

  2. Siden det snart er vår, hadde jeg ikke farget det helt mørkt igjen hvertfall. Selv om jeg syns du kanskje kler det best… Men du kler begge deler asså. Er veldig fint å være litt lysere på vår/sommer da, så hva med litt mørkere i hodebunnen og lysere nedover? Eller mørke striper og litt mørkere oppå? Det sliter sånn å få håret så lyst som du har fått det nå, så kjipt hvis du farger det for mørkt med en gang. Vanskeligere å farge det tilbake lyst igjen da hvis du angrer. Ellers tror jeg du ville kledd en mellomting… Sjokoladebrun feks

  3. Jeg syntes du ser utrolig flott ut med mørkt hår! Men du kler helt klart lyst også 🙂
    Hadde jo vært tøft med den siste frisyren også?? 😀 Spenende med ny hårfarge ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge