HAR DET KLIKKET FOR DEG ?

Ja, man må nesten lure. Det var ihvertfall det min nabovenninne (Hobbyvimsa) spurte meg om på søndag. Vi hadde kommet hjem fra Kragerø Reosrt, og Vesla skulle være med Svigers hjem til bygda. Hun skal være der helt til onsdag. Jeg fortalte det til Hobbyvimsa, og hun bare: » har det klikket for deg nå eller?» Haha, grunnen til at hun spør er fordi vi er veeeeldig sparsomme når det gjelder å bruke barnevakt. Vi har det så og si aldri! Så etter et døgn uten barn på Kragerø Resort, for deretter at Vesla skal være hos Svigers fra søndag til onsdag ,var vanskelig for Hobbyvimsa å tro på.

Hun sier alltid at vi må ta imot den hjelpen vi kan få, og også nyte litt tid sammen uten barn. Men jeg vet ikke helt hvorfor , men vi koser oss så med barna, og føler kanskje ikke et stort behov for å ha barnevakt akkurat. Samtidig så vet jeg at det helt sikkert ikke hadde skadet med litt mer tid til å finne på ting bare meg og Mannen. Det er jo viktig med kjærestetid også. Det kjente vi jo nå , bare etter turen på Kragerø Resort.

Uansett, så tenkte jeg å dele noe med dere. Jeg har fått litt dilla på gresk yoghurt til lunsj. Da bruker jeg Grete Roede sin «oppskrift». Den er veldig enkel, sunn, kalorifattig og god.

IMG_4599

 

Det er så enkelt som :

1,5 dl gresk yoghurt

1 ts rosiner

1 ts honning

1 ts valnøtter

= 249 kalorier.

Godt og enkelt!

Prøv det du også da vel.

Nå kjenner jeg at jeg savner Vesla da, men hun storkoser seg og savner ikke oss. Hehe. Svigers bor cirka 1,5 time fra oss, så da blir det naturlig at hun blir der oppe noen dager når hun først er der. Vesla får stått på ski og kost seg i snøen, akkurat det hun elsker å holde på med. Her nede er det jo ikke sol og nærmest vår så. Når Vesla kommer hjem igjen skal vi kooooose oss med jentekveld. Jeg har lovet henne det. Da skal Lillebror legges til vanlig tid, og jeg og Vesla skal lage god kveldsmat og se på tv. Hun elsker slike kvelder, og da skal det bli godt med kvalitetstid igjen.

 

4 Comments:

  1. Ha ha ja det har klikket eller så har du tatt for mye alovera juice:)

  2. Fant akkurat bloggen din inne på familieprat.no og har kikket meg litt tilbake. Må bare si at jeg kjenner meg veldig igjen med dette «trenger jo ikke barnevakt, vi koser oss sammen med dem».. 🙂 Håper helga deres er fin 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge