Happylights på etasjefat

Hei dere ! 

Imorgen er det allerede 1 desember, og jeg har ikke gjort noe klart i huset her. Julefølelsen og stemningen er for første gang ikke tilstede. Jeg bare håper den kommer snart. 
Nå er ihvertfall huset klart til å pyntes tror jeg. Det eneste jeg ikke liker er at jeg har så mye rosa, og rosa og rødt går bare ikke sammen. Fullstendig krise her i heimen. Nesten så jeg vurderer å innføre rosa jul. Vesla er ihvertfall totalt enig i det. Gubben er ikke helt enig da. 
Enn så lenge så har mine Happylights fått plass på etasjefatet i karnappvinduet. 
Happylightsene er jo litt julete synes jeg. De minner om fine, lysende snøballer. 
Nå pryder de det fine etasjefatet mitt.

Nå har jeg en hel del jeg må få gjort innen morgendagen. Synes 1 desember har tatt meg litt på senga her. Jeg følger ikke med på datoer om dagen skjønner jeg. Blant annet på julekalenderen til Vesla pakkes inn og henges opp. Dessuten står hjemmelaget sushi på menyen idag. Vi endret menyen fra lasagne til sushi idag. Og neste ukes meny kommer en av dagene. 
Ha en fin fredag så lenge ! 

3 Comments:

 1. Fiiint elsker mine baller også:)Blir faktisk glad av de:)Lyser så koselig i vinduene deres nå.Når jeg pakker ut juletingene pakker jeg også ned mye av det som står her,det kan jo du også gjøre med de rosa tingene;)da blir det ikke så tomt når jule sakene skal pakkes vekk igjen:)

  kos dere med sushi!!

  venter på at Tobben skal hente jule sakene på loftet,her er helt kaos….I fjor dro jeg på loftet selv og tok ned pynten,det ente med at en eske datt i gulvet,og mye pynt ble knust:)I kveld skulle jeg opp på loftet,men bestemte meg for kun å ta ned barnas julekalendere,det ente med at jeg datt ned fra loftet ha ha!!!Nå er jeg gul og blå¨:)Håper ikke du så det fra vinduet,komisk fall tenker jeg:)

  Mamma ringte i dag og ville ha med barna på julemesse i Seljord.Kjører de opp i morgo og henter de igjen på mandag,deilig da får jeg gjort mye…Vurderer å male de to siste bordene når barna er vekk:)

  Klem naboen:)

 2. Synes ikke rosa og rødt er så ille sammen jeg 🙂 Ta en titt på Tilda sin julekolleksjon ( fra Panduro hobby). Mye rødt og rosa i fin harmoni som gir super julestemning 🙂

  https://www.google.no/search?hl=no&q=tilda+jul&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bpcl=39314241&biw=1280&bih=585&wrapid=tlif135430518890910&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=pw65UOXgA4OC4gSo2oCgDQ

 3. Så fint og stemningsfullt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge