H E K T I S K

Hei dere ! 

Jeg har det hektisk på en god måte om dagen. Det er faktisk et veldig godt tegn, for det betyr også at jeg har det bra. Jeg har alltid likt å ha mange baller i luften ( så lenge jeg får velge ballene selv ), men jeg har ikke klart å henge med tidligere, på grunn av kropp og helse. Ja, jeg har hatt behov for å ha noen dager å hente meg inn igjen etter sosiale happenings, men jeg har det likevel bra. Det handler om å leve i nuet, og å ikke tenke på morgendagen. Det handler også om å nyte livet her og nå. Og det føler jeg at jeg er flink til nå.

Lillebror har vært hjemme noen ekstra dager fra barnehagen, og vi har tatt det med ro hjemme og ikke minst vært ute å handlet inn julegaver. Å ha denne friheten er det jeg vil kalle å være priviligert. Idag ble jeg bedt på lunsj, sånn helt på rappen, og jeg reiste også helt på rappen. Det er hva jeg kaller frihet, og jeg elsker denne friheten.

Jeg har den siste tiden blitt enda mer glad i andre mennesker, rett og slett fordi jeg har det så bra med meg selv. Har man det bra med seg selv, blir man også glad i andre rundt seg. Har man det dårlig med seg selv, er det ofte slik at man slenger med leppa, er frekk og uttrykker hat mot andre mennesker ( ikke alltid , men ofte). Jeg liker mer og mer å være sosial, så lenge kroppen min tillatter det. Men jeg er fortsatt den «asosiale Eva» som trenger mye alenetid også. En fin mellomting er hva jeg kaller perfekt.

IMG_4322

 

Jeg føler meg tom for ord om dagen, fordi jeg har et hode fyllt med tanker. Jeg vet at 2015 vil begynne med et brak, og jeg vet at jeg skal strekke ut komfortsonen min så til de grader. Jeg er en person som ofte hiver meg uti ting, og det gjerne litt impulsivt, og det har jeg gjort nå. Et av mine mål for 2015 var å bli mer komfortabel med å prate foran store forsamlinger, så allerede i begynnelsen av januar starter det litt og litt. Det blir nok flere turer på scenen i 2015, og jeg er klar. Mer enn klar, for den følelsen man får når man har klart og mestret noe man frykter mest av alt, den følelsen er ubeskrivelig god og kan ikke måles med noe.

Jeg leste dette et sted : «Alle mennesker har frykt. Den suksessfulle har lært å takle sin frykt. De reagerer ikke i frykt. De handler i den og går gjennom frykten. » 

Går du noen ganger ut av din komfortsone ? 

One Comment:

  1. Herlig lesning, Eva. Såå glad for at du har det bra <3 Glad i deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge