Gratulerer til verdens beste

Hei på dere !

Idag stod vi opp til blå himmel, nok engang. Det finnes ingen bedre måte å stå opp til enn det. I tillegg fikk jeg faktisk sove til 08.00. Fantastisk! Jeg og Lillebror sitter her å slapper av, før dagen kan starte for fullt. Gubben kommer hjem tidlig, så jeg får reist på møte på jobb. Deretter er det en bitteliten bursdagsfeiring, for idag har nemlig min mann bursdag.

GRATULERER MED DAGEN!

Du er verdens beste du ! Ikke bare er han kjekk å se på, men han er også verdens snilleste, flinkeste, herligste mann.

IMG_4138

Vi er heldige som har deg; jeg, Vesla og Lillebror.

veslamaterlillebror

Jeg måtte rett og slett vise dere søtnosene våre. Igår så satt Vesla å spiste frokost, og hun hadde fått God morgen yoghurt. Mens jeg holdt på med noe annet, kommer jeg tilbake å ser hun sitter å mater Lillebror. Lillebror hadde visstnok hatt så lyst på, så hun deler med han. Så snill storesøster han har. Ikke minst er hun så flink også. Deler med seg, og mater han. Hihi! De var bare så skjønne der de satt.

veslalillebrormat

Lillebror er helt med, for han synes tydeligvis at det her var veldig godt. Vesla synes jo det er mye mer moro å mate han enn å spise selv.

Nå er Lillebror klar for action og lek, så her får jeg avslutte og så får jeg vie min oppmerksomhet til han.

Ha en fin tirsdag dere ! 

7 Comments:

 1. Gratulerer med dagen Mannen! 😉

 2. SÅ søte <3 Herlig å se på kontakten mellom søsken, synes jeg 🙂
  Håper dere får en fin dag!
  Klem

 3. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Awwhhh, herlige barna! 🙂 Så utrolig skjønne!

  ♥ Lizbethosnes.com

 4. Så utrolig søte 🙂

  Ps visste du at det er 18-23 sukkerbiter i en go’ morgen yoghurt?
  Lureri på bok som jeg kaller det. Akkurat som smoothie fra bend it og mye annet 🙂

 5. Gratulerer så mye med dagen til Grenlands kjekkeste mann )))))
  Han er snadder ja ,ingen tvil om det )))))
  Godt å se de søte har det greit i sammen.
  Ha en flott bursdagsfeiring )))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge