GRATULERER – 1 ÅR MED FRIHET

Hei dere ! 

Hoho, så er jeg inne i en periode hvor jeg har mange baller i luften igjen, og det beste av alt ; JEG DIGGER DET ! Dessverre går det utover bloggen, men jeg prøver å hente meg inn igjen her. For blogging er jo en av mine store hobbyer.

Idag er det en spesiell dag for meg, for jeg har nemlig 1 årsbursdag. På denne dagen i fjor så bestemte jeg meg for å selge, og startet opp med denne businessen i Forever. Det har vært et rått år, om jeg kan si det slik. Det startet med at jeg gikk ut av komfortsonen min. Jeg trosset verdens dårligste selvtbilde, og jeg visste at det var dette eller ingenting.  All or nothing..

Mannen min var ikke helt for det, og hadde ikke troen på det med gratis reiser til Mexico, Singapore, bilbonus og den gangen så var det 30 – 40 000 i måneden jeg syntes var en gulrot. Nå tjener jeg jo i tillegg mer enn det også. Noen sa kanskje at det ble for mye produktprat på meg, men når jeg også så at det fungerte så godt for kroppen min, ble det jo helt naturlig for meg at jeg anbefalte det videre til alt og alle ? Det gjør man jo automatisk når man er fornøyd med noe.

Idag står jeg her, ett år etter jeg startet opp med et stort smil om munnen. Hadde jeg ikke hatt ører vet jeg at smilet hadde gått helt rundt. Den dagen jeg ringte min tidligere jobb og sa jeg ville si opp, var så ekstremt lettende, i og med at det ikke fungerte for meg pågrunn av min helse.  Det var det beste for begge parter. Jeg slapp å slite med dårlig samvittighet ovenfor de, og jeg følte at jeg mistet  flere 100 kilo med sandsekker fra skuldrene mine. Så når jeg i tillegg kunne ringe NAV, og fortelle dem at vi ikke skulle legge inn en uføresøknad, og at jeg helst ville være borte fra det systemet,  så var det en utrolig stor befrielse.

Idag et år etter, står jeg her på egne ben. Jeg er selvstendig næringsdrivende og business owner. Helsen min har gått i berg og dalbaner, men den er stort sett og generelt MYE bedre enn den var. I tillegg så har jeg det slik at jeg slipper å ringe til en arbeidsgiver å si jeg er syk, eller å levere inn en sykemelding med dårlig samvittighet, jeg er faktisk FRI.

Noen himler kanskje med øynene og synes det her høres ut som en amerikansk solskinnshistorie, men det er helt greit for meg. Det jeg dog vil si til dere at det her betyr så utrolig mye for meg, at jeg nesten får tårer i øynene av å sitte her å skrive om det. Jeg føler at livet mitt er reddet, og jeg føler faktisk at livet mitt er verdt mye mer enn det var. Jeg føler at jeg mestrer noe nå, og at jeg i tillegg mestrer det bra. Jeg får så mye anerkjennelse og klapp på skuldrene , at selvtilliten min nå har steget endel hakk. Jeg bryr meg ikke lenger om hva noen måtte mene, hvis de skulle mene noe negativt. Ikke at jeg opplever noe særlig med negativitet da. Når mamma og pappa sier til meg; Eva, vi er så stolte av deg!! Da kjenner jeg sommerfuglene i magen fly, og det i et raskt tempo. Det betyr så uendelig mye for meg. Når til og med min søte tante som bor i Bergen, ringer meg og sier det samme, ja da kan dere tro hjertet mitt banker raskt av glede.

Kan dere tenke dere hvordan slike ord føles, for et menneske som lenge har sett mørkt på livet og følt seg ubrukelig i arbeidslivet ? Det føles godt!

meg

Jeg vet at det noen ganger kan bli litt mye prat om businessen her på bloggen, men så har det blitt endel av mitt liv og min livsstil. Når et menneske blir totalforandret til det bedre takket være et valg en tok for ett år siden, så håper jeg dere kan glede dere over det. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ikke hørte på mannen min. Haha! Han som var så skeptisk! Og han angrer heller ikke et sekund på at jeg ikke hørte på han,  den dag i dag.

Så la meg kort oppsummere mitt første år på denne fantastiske reisen :

– Adjø komfortsone – Selvtillit – Nye venner – Bedre økonomi – Drømmebil i boks – Drømmereiser i boks – Fantastiske fester – Herlig mingling – Positive mennesker – Mestring – Latter – Glede – Frihet – Lettelse – Stolthet – Selvbilde – Bedre helse – Mer penger til veldedighet – Drømmer i oppfyllelse

GRATULERER MED ET NYTT LIV OG OG GRATULERER MED ETTÅRSDAGEN DIN, EVA!

5 Comments:

 1. HURRA!!! Det har vært et fantastisk år <3

 2. …og det beste av alt; dette er bare begynnelsen 🙂

 3. Du har all grunn til å være stolt jenta mi 🙂
  Jeg er og stolt av deg pga alt du har greid å oppnå tross sykdom.
  Det står det jammen meg respekt av.
  Ønsker deg bare masse lykke,,og ikke minst god helse som er det viktigste vi har.
  Gleder meg til å følge deg videre med eller uten blogg 🙂 🙂
  Klem Bjørg.

 4. Superhelt-mamma

  Så bra:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge