Gøteborg og Liseberg

Hei Hå!

Oioioi, så lenge siden sist jeg har blogget ordentlig. Idag bestemte jeg meg for å sette meg ned å komme igang her på bloggen igjen. Jeg har hatt en ordentlig ferie og avkobling fra den daglige hverdagen, sammen med den lille familien min. Ferien kunne ikke vært bedre, og solen har skint høyt på himmelen omtrent hver eneste dag. Vi har vært så heldige! Hver dag har vært en fin dag, med gode venner , gode naboer eller familie. Livet har simpelthen vært herlig. Imorgen starter Gubben på jobb igjen, og jeg begynner i jobb igjen på torsdag etter noen år borte. Jeg er så spent!

Før vi starter den hektiske hverdagen igjen, må jeg vise dere den fine turen vi hadde til Gøteborg. Vi feiret bryllupsdag og tok likegodt turen til Liseberg.

IMG_0920

 Hotellrommet var veldig bra. Vi booket en suite og fikk adskilt soverom og stue. Det var veldig passende , i og med vi reiste med to barn.

IMG_0935

Barna storkoste seg på tur, og Vesla var veldig lei seg når vi måtte reise hjemover igjen.

IMG_0940

Men Lillebror syntes det var like kjedelig å i kjøpesenter som Gubben synes. Hihi!

IMG_0943

Må bare vise dere det rare vannet jeg fant. Loka vann med smak av sjokoladeshake.

IMG_0959

I Liseberg var det jo bare superkoselig! Kaninlandet med masse spennende til de små var midt i blinken.

IMG_0951

Vesla var så utrolig giret, men mest av alt ble hun helt, helt forelsket i kaninene som gikk rundt og hilste på barna.

IMG_0968

Før avreise måtte vi helt nødt til å kjøpe kaninører og kaninbamse. Og gjett hvem som la seg for kvelden med et stort smil om munnen med både kaninører på hodet og bamsen tett inntil seg.

Turen var helt super, og vi reiser garantert til Liseberg igjen. Det blir nok enda bedre når Lillebror blir større, for nå så brydde han seg ikke stort om noen ting. Så lenge han fikk pusle med småstein og andre ting, så var han fornøyd.

Har dere gjort mye gøy i sommer ? 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge