GODVILJEN: Gavepakke på 2500,- til fire familier

Foreldreklubben har lansert en et prosjekt med navnet «Godviljen«. Det vil si at de vil hjelpe utvalgte familier som av ulike grunner trenger litt ekstra omsorg og hjelp. Foreldreklubben ønsker å fokusere på gavmildhet, i og med at det snart er jul. Derfor ønsker de å gi bort gavepakker til en verdi av 2500,- til fire familier nå før jul. De trekker ut en heldig familie hver uke frem til den 10 desember. Så dere har enda tid til å melde dere på.

godviljen

Høres ikke det fantastisk ut ? Jeg synes det her er et utrolig bra prosjekt, nå som det nærmer seg jul. Julen er ikke nødvendigvis god for alle. Det er mange familier der ute som ikke har det så bra av ulike grunner, kanskje de sliter økonomisk og skulle ønske de kunne kjøpt finere gaver til barna. Derfor er det her en gylden mulighet til å få litt hjelp på.

For å melde deg på «Godviljen», må du melde deg inn i Foreldreklubben. Det gjør du enkelt her. Det er HELT gratis, og helt uten forpliktelser. 

For å søke/melde deg på «Godviljen gjør du det enkelt HER.

Foreldreklubben er en gratis fordelsklubb med fokus på familier. Melder man seg inn får man tilgang til en rekke kvalitetsprodukter til rabatterte priser, i tillegg til rabattkoder, unike tilbud, konkurranser og mye annet.

foreldreklubben

 

 

Husk at siste trekningsdag er 10 desember. Lykke til!!

2 Comments:

  1. Flott egasjement! Håper premien havner hos de som trenger det aller mest <3

  2. Flott tiltak:)

    Denne dressen under her virket deilig:)

    Klem naboen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge