God jul fra oss til dere

Hei dere ! 

Idag er den store dagen, julaften. Mange, mange hjem skal feire med god mat, 
koselig familiesamvær og  mange pakker. 
Tenk på alle de glade og spente barna,
..og den hvite snøen som lager en magisk stemning. 
Alle de forventningene og alle forberedelsene for at denne dagen skal bli perfekt. 
Husk at også julen er en sårbar tid for veldig mange, og det er ingen selvfølge med store middager på bordet og det er heller ingen selvfølge med glade barn. Derfor er det også viktig at vi sender noen gode tanker til de som ikke er like heldige som oss. 
Så vår familie ønsker alle dere der ute en SÅÅÅÅ fin feiring. 
Ha en fortryllende feiring alle sammen. 
God jul fra oss til alle dere der ute. 

4 Comments:

 1. God god jul ønsker jeg dere alle.Vi skal feire jul her i heimen med mine foreldre,ei søster,mine barn,svigerbarn og barnebarn)))Jeg gleder meg så til de kommer.Vi er heldige som kan feire jul med de man er aller mest glad i )))
  Hos oss er det ribbe,medisterkaker og julepølse med tilbehør til middag ,og selvfølgelig riskrem til dessert ))))
  I morgen er det pinnekjøtt ,og da er det en rolig dag.
  2 juledag ,ja hold deg deg fast.Da leier vi lokal og feirer sammen med alle store og små med svigerfamilien.Vi er vel en plass mellom 70 og 100 personer.Du kan trygt si jeg er ør i hodet når jeg kommer hjem )))Da har vi alle med mat og lager felles koldtbord.
  Har i grunnen ikke tid til sitte her he he,men har en liten pause.
  Magne steller middagen,og jeg rydder og dekker bord og mye annet))
  Igjen…ha ei god jul alle sammen.

  Bjørg.

 2. God jul fra oss til dere. her skal vi feire dage sammen med mine to søstre og min mor. Ingrid gleder seg kjempemasse, og det gjør mammaen også. Håper dere får en super feiring i kveld.

 3. God første juledag! 🙂
  Jeg er innom for å ønske deg og dine en riktig god jul og et fremgangsrikt nytt år! 🙂

 4. God jul kjære diva! Vi reiser til varme strøk på tirsdag så jula ble så brått ferdig! Men nå gleder vi oss virkelig til å komme til sola

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge