GLAMMY HÅNDSTØVSUGER FRA ELECTROLUX

// sponset av Electrolux

For en stund siden, så skulle jeg blogget om en håndstøvsuger jeg har fått lov å teste ut. Siden det har vært hektisk i livet mitt på grunn av sykdom, så fikk jeg ikke skrive om denne støvsugeren før nå. Jeg har gledet meg veldig til å vise denne fram til dere. I desember ga Electrolux bort en slik støvsuger, og som dere kanskje husker, så tipset jeg dere om konkurransen her på bloggen.

Denne håndstøvsugeren heter Electrolux Ergorapido OPI edition. Electrolux har denne gangen samarbeidet med neglelakkleverandøren OPI, og har laget noen moteriktige, eksklusive støvsugere med nydelige farger å velge mellom.

IMG_3971_2Jeg måtte selvfølgelig gå for denne knæsje rosa støvsugeren her. Nydelig farge, og merk dere neglene mine i akkurat lik farge. Med støvsugeren får man også en matchende negllakk, og det er jo en litt artig detalj for oss jålete motemammaer. Støvsugeren er i en så flott farge, at det ikke gjør noenting å ha den stående fremme på kjøkkenet, tvert imot. IMG_3972

Her er det ikke bare utseendet som gjelder, men også at den er praktisk, fantastisk og god å bruke. Den har en god batterikapasitet, og får opp alt rusk og rask etter middager og matlagingsseanser. Den er kraftig, ekstremt god å bruke, og det er så utrolig lettvint å bare ta den i bruk. Den står jo der klar og ventende i et hjørne på kjøkkenet, så her slipper man å dra frem slanger eller den tunge støvsugeren for å bort smuler, søl og matrester. Denne gjør virkelig susen! I tillegg så er dette faktisk en 2 – 1 støvsuger. Man får altså en liten håndstøvsuger ( som sitter integrert i selve støvsugeren), som man enkelt tar ut om man skal bruke den på kjøkkenbenken eller lignende. Den er oppladbar, og man slipper å ha ledninger i veien. Det her er altså et trådløst system. Det er 180 graders rotasjon på munnstykket, noe som gjør støvsugeren ekstremt behagelig å bruke, sånn ergonomisk sett. Jeg tenker med en gang på leddplager, og kjenner med engang at den her er genial for de som sliter med dette også. Her trenger man ingen støvsugerposer, man tømmer denne støvsugeren enkelt selv.

Mer praktisk enn dette trenger man ikke!

stovsuger

Litt glam i hverdagen trenger også vi husmødre, så en matchende negllakk til støvsugeren er jo bare gøy! Hihi! Jeg vil absolutt anbefale denne til dere, og jeg tror disse støvsugerene må være et must i et hjem med barn.

Du finner den i disse fargene : 

ergo

Fargene heter :  «Embarca-dare ya!» ,«Alcatraz…Rocks», «Muir, Muir on the Wall». Jeg har Embarca-dare ya, den helt til venstre.

Du finner støvsugerene blant annet HER, eller HER.

4 Comments:

  1. Stilig 😀

  2. Ja den støvsugeren setter jeg på ønskelista mi;) Synes også den sorte kjolen du har på deg er så lekker. Hvor er den fra?

    • Ja, det burde du! Den var lenge på ønskelista mi skal jeg si deg 🙂 og den har absolutt stått til forventningene 🙂 kjolen er fra H&M 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge