GJØR ET KUPP PÅ BARNEUTSTYR

Siden torsdag har Jollyroom hatt det velkjente jollyracet med mange gode tilbud. For hver dag har de hatt 100 ulike produkter på knalltilbud. Idag er det siste døgnet de har jollyrace, men det er likevel mange godbiter man kan sikre seg fortsatt. Her er det mange penger å spare.

barneutstyrAlle vet at barneutstyr er dyrt, men nå får dere alt dette med opptil 60% i avslag. Babycallen som er avbildet er fra merket Neonate. Vi har den selv, og er utrolig fornøyde. Lav stråling, god rekkevidde og til å stole på. Den får du nå til halv pris.

leker

Disse lekene som gyngesau og wheelybug finner dere også i jollyracet. Lekene er nedsatt med opptil 50%, så nå er det bare å kjøpe inn til bursdager. Det er jo så mange vårbarn der ute.

I tillegg så fant jeg denne Odenwalder vognposen nedsatt med hele 41%. Det er knallbillig. Dette er gode og varme vognposer. Så hvis det er noen der ute som trenger en vognpose, så anbefaler jeg dere at dere kjøper denne nå. Billig og bra vognpose, kan det bli bedre ?

Dere finner mye praktisk og fint av produkter i jollyracet. Ta dere en titt, og se om det er noe dere trenger. Jollyroom har også mye annet på salg nå, så det er mange godbiter å sikre seg her. Jeg har allerede sett meg ut noe til mine barn.

HAPPY SHOPPING!

 

One Comment:

  1. shoppet en del sist de hade lsik så denne gangen sogler jeg bare sigel fra munnen min hehe 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge