GJENNOM EN SEKSÅRINGS ØYNE

God dag dere ! 

Da er stompen godt plantet på hjemmekontoret mitt, og jeg er så takknemlig for at jeg faktisk kan jobbe hjemmefra. Vesla skal på avslutningstur i barnehagen. En topptur med førskolebarna, og Lillebror er i barnehagen og storkoser seg. Han hadde nesten ikke tid til å si hadet en gang. De har hatt mye fri denne måneden, og det er utrolig deilig å vite at vi faktisk tar godt vare på denne småbarnstiden. Plutselig går begge på skolen, og da har vi ikke den friheten lenger. Så å nyte tiden med barna står høyt på listen for tiden.

Vesla har fått litt interesse for å ta bilder ,og av og til stikker hun av med kameraet mitt uten at jeg vet om det. Så når jeg kommer på kameraet neste gang er det massevis av merkelige «modellbilder» av bamser, barbiedukker og videre. Idag fant jeg noen andre bilder, og de var faktisk ganske så fine. Hehe.

DSC00431

DSC00432

DSC00430

 

Vesla har tatt bilder av hendene sine, og tvstuen vår. Hun får av og til i oppgave å rydde tvstuen, for den er ofte fylt med leker og rot. Så her har hun ryddet puter og leker på plass, og tydeligvis tatt et interiørbilde a’ la det moren pleier å gjøre.

Det er så morsomt å se hva slags bilder som dukker opp etter at kameraet har vært i hennes hender. Jeg føler vi får et lite innblikk i hvordan verden er gjennom hennes øyne.

Kanskje vi har en liten fotografspire ? 

2 Comments:

  1. frugravningen

    Det er veldig gøy å se på bilder tatt av barn, for de ser verden på en helt annen måte enn oss. Ingrid tar massevis av bilder med Ipaden sin, og jeg at vare på alle sammen.

  2. For et stilig innlegg, virkelig kjekt å se verden igjennom et barns øyne. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge