Gjengen på tur

God morgen dere ! 

Her er vi oppe og står, og full fart. Jeg og Vesla stod opp tidlig idag, så Lillebror og Gubben kunne sove ut. Unormalt at Lillebror sover så lenge, men nå var han litt våken i natt også. Gjesp, jeg er egentlig veldig trøtt, men jeg fikk ikke sove, så da var det heller bare å stå opp og være effektiv.

Idag tar vi turen til broren til Gubben, som faktisk har fått en liten prinsesse. Og siden de bor noen timer unna med bil, ble det til at jeg lagde nistepakker til hele gjengen. Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er flink til å lage det når vi skal noe, for det er fort gjort å bare kjøpe noe. Men siden jeg er på  Grete Roede tenkte jeg det var smart å lage noe til meg, så da lagde jeg likegodt til hele familien. Det er egentlig litt koselig også da, synes jeg.

Så her er det nistepakker til hele familien som skal på tur. Til liten og stor. Nå er det bare å stelle oss, og hive oss ut i bilen.

Når vi kommer hjem ikveld skal vi lage oss god mat, og jeg skal kose meg med mine frie kalorier. Elsker det! Elsker fredag, lørdag, elsker helger rett og slett.

Hva skal dere gjøre ikveld ? 

3 Comments:

 1. Hei høpp!

  Lurt å lage niste så slipper en all den dårlige maten langs veien.Her lages det også nister,og en kanne med kaffe.Ha en fin tur og nyt helgen!!

  Klem Linda:)

 2. Så lurt med niste ja! Jeg skal bruke dagen på å rydde og bake boller og en kake.
  I morgen skal vi i trippel-bursdagsfeiring så da vet jeg at dietten ryker.
  Ellers er egentlig lørdag min diettfrie dag. 🙂
  Kos dere masse i helgen

  – Carmen

 3. Så søt den jorbærboksen var! Hvor har du kjøpt den?
  Mvh Tone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge