Gaver til "Agape" home prosjektet

Hei hei !

Det tar tusen timer og dager å laste opp bilder her idag. Jeg har forsøkt noen ganger, og det gikk tilslutt. Dessverre tok det så lang tid at jeg får lage flere innlegg litt etter litt. 
Idag er det nok en ny dag her i Thailand. Igår var vi på grensen til Burma. Jeg og Vesla orket ikke å ta turen inn dit, da det var strenge regler og mye greier for å komme inn i landet. Så vi holdt oss på grensen, men på den thailandske siden. Burma er jo så og si et lukket land. Gubben tok turen sammen med tanten og søskenbarna mine, og han syntes kontrasten ble stor i forhold til Thailand. I Burma var det mye fattigdom og elendighet, som igjen førte til en hel del tiggere gikk etter han. Slik er det ikke i Thailand. Alt i alt var det helt greit å reise til grensen, men i og med at jeg hadde vært der før var det ikke et stort hig etter å reise dit igjen egentlig.

Over til Agape home ( barnehjemsprosjektet ) 


Vi handlet inn til barnehjemmet på søndag og fikk handlet inn endel ting som : 

– tannkrem
– gulvsåpe
– vindusvask
– babypudder
– babyolje
– snacks til barna 
– fotballer
– små fargerike baller
– basketballer
– tegnebøker
– fargeblyanter
– blyanter 
– kladdebøker
– linjaler 
– kaffe til de ansatte
– ballonger
– digitalkamera med minnekort 
I tillegg har jeg vært så heldig å bli kontaktet av Barnebokforlaget (Fava.no) som ønsket å sponse oss med Sing Sang bøker. Vi fikk ti «Tegn med tall» bøker og to «Mine første sangkort» i engelsk utgave.
Helt fantastisk at de ville stille opp med dette, noe jeg gledelig tok imot. 
TUSEN HJERTELIG TAKK!

I tillegg må jeg takke alle dere som valgte å støtte denne fantastiske saken. Uten deres hjelp hadde selvfølgelig ikke jeg fått til stort. Vi fikk handlet utrolig mange varer, og ikke minst så valgte jeg tilslutt å gi de en sum med penger som de kunne bruke på julegaver til barna. 
TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

Her er noen bilder fra shoppingen : 
På senteret ( jeg fant fort ut at det ikke var lov å ta bilder der inne, derfor ble det ikke så mange).

Vesla og onkelen min hjelper til å laste inn i bilen. Alt dere ser der er til barnehjemmet.

Snacks, småting, blyanter og lignende.

10 000 baht som i Thailand er som 10 000 norske kroner. 10 000 baht utgjør idag cirka 2000 norske kroner i valutaregning. Det fikk de som julegavepenger.

De flotte Sing Sang bøkene vi fikk fra Barnebokforlaget.

Så ble det et splitter nytt Canon digitalkamera med minnekort i.

Tilsammen så fikk vi tilslutt en sum på 5300 ( vi avrundet beløpet), og her i Thailand fikk vi absolutt handlet mye for pengene.

Jeg har egentlig mange flere bilder, men siden nettet her er så tregt får jeg se hva jeg får vist dere. Siden vi idag var på barnehjemmet har jeg også mange bilder derfra. Dere aner ikke hvor flott sak dere nå har støttet, for de som drev det var helt fantastiske. Det var mange triste historier og skjebner vi fikk fortalt og truffet, men likevel så var plassen en glad plass.

Jeg kommer tilbake med mer fra barnehjemmet og bilder.
Still gjerne spørsmål hvis det er noe dere ønsker å vite.

6 Comments:

 1. Er glad jeg ble med på dette…Du har gjort en god gjerning..Flott tiltak!!

  Ha en fortsatt fin tur:)

  Alt står bra til her hjemme:)

  Klem Linda:)

 2. For en fantastisk jobb dere har gjort;)
  Kan tenke meg det var en ære og veldig hyggelig og få lov til og gi alt dette ♥
  Du er en skikkelig GOD jente!!

  Klem line

 3. Godt å se at pengene gikk til en god sak.Du har vært flink til å handle inn))))for en jobb du har hatt med det.
  Ha en fortsatt god tur.
  Bjørg.

 4. Blir helt rørt her jeg sitter. Er så glad for jeg fikk muligheten til å bidra med litt.
  Er så godt å se at dere tanker på barna på barnehjemmet! Koselig å se at vi i vårt velstående land, der det for tiden vistnok er stor krise om vi ikke får nok smør til jul, kan hjelpe noen som virkelig trenger det!

  Dere er flinke! Gleder meg til å høre med og få se mer bilder 🙂

 5. Så fantastisk! Virkelig en julenisse 🙂
  Helena

 6. Du er helt fantastisk ! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge