GÅ Å LEGG DEG

God dag dere ! 

Idag har jeg hjemme»slappeavdag» helt alene. Jeg er litt giret og drømmende om dagen. Jeg koser meg, er frisk, men er litt for oppjaget. Igår kjeftet mannen på meg, og sa jeg måtte gå å legge meg. Hehe, og det vanlig for meg å få litt kjeft i ny og ne. Ja, jeg er litt dårlig på å huske at jeg har en sykdom, som ikke skal blusse opp. Men jeg må da få lov til å være giret, glad, og spent uten å bli syk vel ? Who knows! Jeg har ihvertfall hivd i meg dobbel dose aloe vera gel, for å være på den sikre siden.

DSC00297

Jeg pusler litt her på macbooken for meg selv, svarer på eposter og koser meg. Jeg har også mange tanker om dagen, og jeg skulle gjerne delt de med dere. Men jeg får vente litt, se og så kan det hende det dukker opp et åpent innlegg etterhvert om akkurat disse tankene. Det skal dere ikke se bortifra. Nå tenkte jeg å hive meg nedpå puten en liten halvtime, rett og slett fordi mannen sier » gå og legg deg». Sjelden han er så streng som han er nå om dagen. Så da får jeg gjøre det, lade litt og holde meg frisk og opplagt med litt ekstra søvn.

Enn så lenge får dere kose dere idag, jeg skal ihvertfall slappe av.

Ha en fin dag !

One Comment:

  1. Ta vare på deg selv også men skjønner du kan være litt ekstra giret ja. Husker de første kveldene hvor jeg fikk så mye salg og respons på det jeg driver med, jeg var så giret om kvelden at jeg sovnet ikke før sent på natt:P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge