Fullstendig kaotisk…

…i heimen idag.
For idag fikk nemlig Vesla en sang, en liten sjokolade og en lapp i adventskalenderen hennes. På lappen stod det at vi kunne hente dynene våre, og lage «hjemmekino». Film, snacks, dyner og puter ble funnet frem. 
Hohoho! Her var det bare å finne frem nisseklær og kose seg.
Barna koste seg ihvertfall. 
Det dumme var at vi ikke fant noen bra film å se på. Så det ble heller bare kos, tull og lek. Det er ikke å forakte det heller. Å slå seg løs er lov her i huset. 
Nå har de begge fått tatt seg et bad, og er i seng. Vesla er superenkel å legge, og en fin historie om godteri og Pippi Langstrømpe har blitt fortalt. Det er verre med Lillebror. Han sovnet, så våknet han og nå ligger han i sengen og prater.
 Jaja, det går seg vel til, når det gjelder Lillebror, håper jeg. 
Nå er det duket for litt serier på Ipaden, og kanskje en episode av Vampire Diaries. Jeg er totalt hektet, og jammen tror jeg at jeg har fått Gubben hektet også. Hihi! 
Ha en fin kveld videre dere ! 

3 Comments:

  1. Så herlig! Fin luke i adventskalenderen 🙂
    sv : Endelig har jeg tatt av ordbekreftelsen på kommentarene mine.
    Jeg får så bye mail skjønner du. eller «kommentarer» som jeg regner med at er virus. Når jeg har på ordbekreftelse, kommer det ingenting. Og med en gang jeg tar den av begynner det å renne inn søppelkommenterer/mail igjen. Det står bare masse rare ord, usammenhengende med manghe forskjellige linker… irriterende.. Men jeg prøver litt til uten ordbekreftelse. Er jo så mye bedre uten 😉

  2. Herlig. Ingrid elsker å lage kino inne på rommet sitt, og tar gjerne lillebror med på leken. Kjempekos å være vitne til!

  3. Hørtes koselig ut. Så fort minstemann her blir gammelnok blir det kalender med små gaver og opplevelser på han også. jeg kommer ikke til å gå i samme kjøpefella som med de to eldste 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge