FULLE AV ENERGI

God morgen !

Her er det full fart med kjøring av lekebiler, utkledningstøy og et høyt tempo. Barna er fulle av energi, glade og i godt humør. Hvor i alle dager får de den energien fra ? Jeg sitter her i halvørska og håper på at kaffen snart skal gjøre meg mer våken. Jeg sov utrolig dårlig i natt. Jeg sliter generelt endel med søvn, og håper jeg en dag skal klare å få sove bedre. Kanskje det er noen der ute som har et kosttilskudd å anbefale ?

IMG_4434_2

Ellers er Vesla veldig klar for barnehagen, så vi skal straks gjøre oss klare for avreise. Lillebror blir hjemme med meg idag, for vi skal nemlig en tur på en liten shoppingrunde. Han har jo bursdag allerede på fredag, men den skal feires til lørdag. Så mye skal gjrøes klart før den tid.

IMG_4444

Begge barna i klær fra Vivtra. Vi elsker de praktiske og fine uglejoggedressene.

Nå er det på tide å få kommet i gang her, så vi får reise avgårde.

Ha en fin start på uken dere ! 

Jeg har plassert min blogg i Skiennorske bloggkart!

4 Comments:

  1. Kjempefine klær! Ønsker deg en fin uke også!

  2. likte godt klære 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge