Fritidsaktiviteter

Hei og hopp !

Denne frøkna er superstolt, for hun har nemlig begynt på turning. Hun gikk på turning når hun var litt yngre, og vi bodde i Porsgrunn. Så startet vi igjen med turning, som er i nærheten av her vi bor. Jeg synes det er litt annerledes denne gangen , for nå er hun litt eldre, og jeg føler at det er nå hun virkelig får utbytte av det.

IMG_1647

Vesla elsker det! Hun spør hele mandagen om vi snart skal reise, og om når turningen begynner. Det er virkelig noe som har slått an hos henne. Hjemme prøver hun hele tiden å slå hjul, tar saltoer og stuper kråke. Vesla elsker å bruke kroppen og å være aktiv, og det er jo ingenting annet enn positivt.

Jeg synes det er fint at barna kan gå på noe de liker, og som holder de aktive. Det er jo bare sunt, og gir de selvtillit og mestringsfølelse. Nå spør Vesla også om hun kan begynne å spille piano, så kanskje etterhvert som hun blir eldre. Hvis hun da opprettholder interessen. Det hadde absolutt vært en av mor sine drømmer. Et hvitt piano her i stuen hadde passet perfekt. Dessuten synes jeg det er så fint å høre på. Hihi! Jeg ser for meg et evig kjøremas og kjas når Vesla begynner på skolen, og bedre blir det vel ikke når Lillebror begynner på skolen, og vil begynne på ulike fritidsaktiviteter han også.

Har dere barn som går på noen form for fritidsaktiviteter ? 

7 Comments:

 1. Vilka söta danskläder! 🙂

 2. Herlig:) Hvor har du kjøpt drakten hennes? Er på leting etter en slik til mi lille som også har begynt på turning. Hun er jo bare 1,5år da, men er med i gruppa 1-2år hvor de synger, danser litt og driver med litt aktiviteter. Hun syntes det er veldig gøy hvertfall:)

  Ha en nydelig tirsdag og en flott uke!

 3. God tirsdag 🙂
  Må bare si at du har utrolig vakkre barn ! 🙂 Men kanskje ikke så rart med en søt mamma:)
  Ha en fin dag!
  Klem!

 4. Leah begynte på turn i forrige uke. Hun har tidligere prøvd seg på dans, men der kjente hun ingen, så det ble litt «skummelt». Men nå har vi fått henne og to bestiser inn på samme turngruppe og de elsker det. Leah er nok litt lik vesla, for hun stuper kråke, står på hender og forsøker på hjul i ett sett. Det går til tider utover møblementet i leiligheten, for vi bor jo litt trangt 🙂 men nå får hun utløp for kløen i kroppen, i alle fall på torsdager 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge