Friskmeldt Lillebror og tapet til gutterommet

God kveld dere ! 

Endelig kan jeg friskmelde Lillebror. Puuuh, dette har ikke vært noe gøy. Spesielt når han omtrent bare har levd på væske hver dag, og ikke noe mer. Når han er så liten fra før av, så har man jo ikke så mye å gå på når man først blir syk. Men nå spiser han bedre og det letter mammahjertet. 
Så idag tok vi oss en tur på barseltreff, og det var koselig. Lillebror ble veldig grinete etterhvert, for han var utrolig trøtt. Han sov nemlig lite når han først skulle sove idag. Så når vi reiste sovnet han som en stein i bilen, på vei til å hente storesøster. Det endte med nok engang med en liten powernap. Så to små powernaper = en sliten, og misfornøyd gutt. Så akkurat nå har han lagt seg for kvelden, stuptrøtt som han var stakkar. 
Men ellers har han vært blid som en sol idag. Lille godgutten vår.

Endelig har vi fått tapeten vi bestilte til gutterommet, og valget falt jo på denne stripete etter MYE om og men. Dere aner ikke hvor mye jeg har vinglet mellom denne, stjerner eller bare malt fondvegg. Det pleier ikke være så vanskelig å innrede et rom for meg, for jeg har som regel alt klart i hodet. Men denne gangen, vinglet jeg voldsomt. Jeg angrer ihvertfall ikke et sekund på denne stripete tapeten, og godt at Gubben er helt enig i det. Lillebror sitt rom kommer forhåpentligvis til å bli kjempe fint !
Jeg gleder meg til den kommer opp. Forhåpentligvis i løpet av helgen. Jippi!
Da skal jeg selvfølgelig vise dere bilder.

Nå skal jeg kanskje få laget noe godt til meg og Gubben etter at Vesla nå legger seg.
Vi har nemlig vært sammen i 7 år idag.
 Jeg er heldig som har verdens beste, flinkeste og mest omsorgsfulle mann.

Ha en fin kveld videre ! 

2 Comments:

  1. Så søt han er med tennene sine 🙂
    Nydelig tapet! Jeg hadde nok valgt den samme. Veldig klassisk og pen! :)Gleder meg til å se tapeten på veggen 🙂

    • Hehe, takk! Han har ganske mange tenner nå. Han ser så liten ut ( for alderen), og når han smiler dukker plutselig alle de tennene opp. Alle blir like sjokkert.

      Jeg også. Tror det blir bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge