Fredagssyssel

God dag dere ! 

Igår skulle vi på 30 års surpriseparty, så vi måtte ut å handle en fin gave til han. Det ble til at vi koste oss med sushimiddag, i og med Vesla hadde et sterkt ønske om det. Gjett om mor blir stolt når Vesla spør pent og pyntelig om å vææær så snill å få sushi til middag. Hihi! Sushi er jo min favorittrett også, så når Vesla er såpass glad i det i tillegg , er jo det bare en stor bonus. Hun er ellers litt kresen i matveien, så jeg er derfor veldig lykkelig over at hun liker sushi, slik som jeg og Gubben gjør.

IMG_1351

IMG_1352

Veldig kjekt med lekekrok der vi spiste, så Vesla og Lillebror kunne tusle rundt inni der. De blir jo ofte litt rastløse, og da var det bare å sitte på bordet nærmest der. Flere restauranter skulle hatt et lekehjørne.

IMG_1332

På ettermiddagen kom foreldrene mine som skulle passe barna i noen timer. Vi reiste jo på 30årslag, og det var utrolig koselig. Bra mat, koselige folk, og morsom underholdning. Hurra for deg, Asgeir !

Idag våknet jeg med verdens største hodepine ( ikke på grunn av alkohol, for jeg kjørte) , så jeg skal prøve å få det bort på en eller annen måte. Tenkte å ta meg en liten joggetur nå, så kanskje jeg «glemmer» det. Senere skal jeg få fikset hår og ettervekst. Virkelig PÅ TIDE!

Ikvled skal vi ihvertfall ta det veldig med ro. Kanskje litt god mat til meg og Gubben etter at barna har lagt seg. Viktig med litt «alenetid» med mannen sin iblant, og så blir det sikkert sofakos med gode serier. Tidligere har vi nesten ikke sett på tv, men nå har vi blitt så avhengig av ulike serier. Det er så deilig å bare flyte inn i en annen verden på kvelden. Er dere ikke enige ?

Nå får jeg løpe avgårde, bokstavelig talt. Før Lillebror våkner.

Hva skal dere idag ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge