FREDAGSPJATT

Hei dere! 

De av dere som følger meg på Snapchat har vel sett at jeg har klaget litt de siste dagene (snap: divamammano). 

Heldigvis er klagingen over for en god periode , håper jeg. Jeg er forsåvidt en veldig positiv person da. 

Jeg våknet idag, stuptrøtt. Unte meg en 10 minutters på puta, som ga meg betraktelig bedre humør. Jada, det skal sies at jeg er en skikkelig «sucker» for 8timerssøvnprosedyre. Får jeg 6,5 for eksempel så gjesper jeg, blir rød i øynene, sur og ustabil. Jeg prøver noen ganger å tvinge meg selv til å være blid, men alle vet at det er som å prøve å like brunost når man egentlig hater det. Vel, når jeg våknet igjen var jeg plutselig et helt nytt menneske. Det verste eller beste er at jeg ikke overdriver heller. Det er helt utrolig hvor forandret jeg blir med bare litt ekstra hvile. Derfor setter jeg nok søvn høyt på prioriteringslisten hver dag. 


Denne helgen er uten barna. Kjenner en slags tomhet igjen. Samtidig skal jeg fylle dagene med mye innhold. Idag fjerner vi stakittgjerdet foran huset, og imorgen blir det ny hekk her istedenfor. 

Huset tar sakte men sikkert form, men det er ikke helt enda der hvor jeg ønsker det skal være. Jeg har dog fått teste tålmodigheten skikkelig, og jeg er imponert over meg selv. For første gang i livet føler jeg meg tålmodig faktisk. Mange planer er lagt for huset, men alt må taes litt etter litt. Det blir så bra når alt blir slik jeg ønsker å ha det. Hurra for tålmodighet og planlegging! 

Ellers planlegger jeg å lage en sabla god fredagsmiddag idag. Jeg vet bare ikke hva enda. Kom gjerne med tips da! 

Nå skal jeg hive meg rundt å sende goodiebags til teamet, og handle inn til middag. 

Vi blogges! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge