FREDAGSLYKKE

God morgen !

Morgenen startet som den alltid pleier å gjøre. Jeg ligger å slumrer i sengen, prøver hardt å sovne igjen, inntill jeg hører roping og bråk fra begge ungene. En som roper «Mammaaaaaa mamma», og en annen som trenger hjelp. Så da er det bare opp og stå , og hive på seg morgenkåpen. Hjelpe den ene, og hente den andre ut av sengen. Så var dagen i gang.

Fredager er jo som jeg har sagt mange , mange ganger min favorittdag. Idag har jeg fri og helgen er i gang. Mannen slutter tidlig på jobb, og alt er bare kos. Kos og lykke. Vi finner noe godt å lage til middag , tenner masse lys og disker opp med noe snacks til barnetv. Fredag i mitt hjerte.

Idag blir fredagen noe annerledes, siden Mannen skal på julebord. Så jeg har lovet Vesla at vi to skal ha en egen liten jentekveld etter at Lillebror er lagt ikveld. Hun gleder seg veldig, og det var en av de første tingene hun pratet om når hun stod opp idag til morgenen. Vi skal ut å handle litt sunn snacks, drikke og kanskje finne ut av noe god kveldsmat. Så er planen å se på The Voice sammen. Det skal bli så koselig, og jeg vet at hun setter pris på slike stunder, hvor hun kan ha mamma’n eller pappa’n litt for seg selv. Det er fort gjort å fokusere på de aller minste, så da er det så utrolig viktig å benytte seg av muligheter hvor man kan kun fokusere på de store også.

IMG_2691

Kaffekoppen er et must hver morgen.

Så måtte jeg nok engang vise frem den fine koppen min fra Designletters + Arne Jacobsen. Love, love LOVE it! Er virkelig forelsket i disse koppene, selvom jeg sikkert er litt sent ute. Vet de har vært populære lenge, men nå skal det også sies at jeg har hatt lyst på de lenge. Så det var på tide å få de i hus. Har lyst å kjøpe de små versjonene til barna også.

Snart skal jeg prøve å få til en liten treningsøkt, før jeg tar med meg barna til byen for litt fredagsshopping.

Happy friday dere ! 

2 Comments:

  1. Hva er så spes med de koppene? Hvite med en sort bokstav på? Jeg skjønner ikke, hvor er de fine? 😉

    • Hehehe, skjønner mange ikke synes de er spesielle. Syntes ikke det med en gang jeg heller. Men de vokste på meg 🙂 det er det enkle designet, bokstaven, og sort mot hvitt 🙂 det er design 🙂 enkel design,minimalistisk og moderne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge