Framskapet på plass

God morgen ! 

Nå var det på tide at jeg viste dere framskapet vi kjøpte for en god stund tilbake. Har jo allerede gitt dere en liten sniktitt. Utrolig deilig å få det på plass, og synes stilen ble renere og finere i stuen nå.
Av en eller annen grunn føltes også stuen mye større ut enn tidligere. Men nå skal jeg ikke klage på plass, for vi har en ganske så stor stue fra før av altså. Uansett så synes jeg det er helt herlig med masse luft rundt meg, og det er det vi har her hjemme. En luftig og romslig stue.

Framskapet har fått sin plass mellom tvstuen og den andre «besøksstuen» eller hva jeg skal kalle den.

Det dumme var vel at jeg glemte å slå av tv når jeg skulle ta bilder, så nå ser jeg at det er gjenskinn på rutene i skapet. Så dumt, men men. Jeg er ihvertfall knallfornøyd med skapet, og synes det passer perfekt inn her.
Nå har vi utrolig god oppbevaringsplass her i huset, og det føles ut som en luksus. Det er vi ikke vant med fra tidligere av, og nå er det slik at jeg faktisk har tomme hyller i kjøkkenskapene, fordi vi har så utrolig god plass til alt. Jeg hadde til og med problemer med å fylle opp dette skapet. Men mor i huset har alltids noe nips å grave frem. Hihi! 
Synes den kandelaberen tar seg godt ut ved siden av skapet. Har blitt så glad i den. Når den tennes på kvelden stråler den en fin og romantisk stemning. Jeg elsker god stemning, og hvem gjør vel ikke det ? 
Hva synes dere om framskapet ? 

7 Comments:

  1. Vakkert! <3 Deilig å ha et slikt flott og stort skap, også kan du jo pynte opp med mye lekkert inne i glasskapene også 🙂

  2. Kjempe fint !:) Har det sjøl 😉

  3. Nydelig skap ! Det likte jeg virkelig!:)

  4. Så flott du har fått det:) Hvor er skapet kjøpt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge