Fra tre til fire igjen

Hei dere ! 

Så overlevde hønemora en hel helg uten Vesla. Dette er første gang hun er på sin ordentlige overnatting, og det kunne ikke gå bedre enn det gikk. Hun stortrivdes hos bestemor og bestefar oppi vest-Telemark og har virkelig hatt det som plomma i egget. Hun var også storfornøyd over at hun fikk lov til å sove med bestemor på eget rom. Hun sier hun helt klart vil tilbake igjen på overnatting en annen gang. 
Jeg er helt sikker på at det var godt for alle parter. At Vesla nå vet at hun klarer seg fint uten Gubben og meg gir henne helt sikkert en god mestringsfølelse og en dytt på selvtilliten hennes. Også er det noe med at jeg nå vet at Vesla klarer seg helt fint på overnatting uten oss, som gjør at jeg kommer til å slappe av mye mer neste gang. 

Vår lille sommerfugl ! 


Det var veldig godt å få Vesla hjem igjen. Det føltes veldig tomt og rart uten henne. Siden Vesla ikke var hjemme tok vi oss friheten til å sove lenge i helgen. Selv om det blir mange timer hvor jeg er våken med Lillebror om nettene, var det jammen godt å kunne ligge til klokka 11.00. Det er år og dager siden sist vi kunne gjøre det. 
Denne karen har fått masse oppmerksomhet denne helgen. Han har også krevd det for å si det slik. Han har ikke vært helt fornøyd på ettermiddagene, kveldene og litt på nettene, så det har krevd trøsting, vugging og bæring. Idag er han heldigvis mer fornøyd, men ønsker å spise eller bli bært stort sett hele tiden. Nå venter jeg bare på bæreselen vår skal komme i posten. Den er heldigvis på vei, og den er virkelig etterlengtet. 
Jeg lever fortsatt i min lille lykkeboble, og har det veldig bra. Jeg er så lykkelig for at helsen min er så fantastisk bra, og at jeg er så sprek som jeg er om dagen. Jeg kjenner STOR forskjell fra jeg gikk gravid til nå, og den forskjellen er så stor at det er helt enormt. 
Det er mange blogger jeg pleier å være innom og som jeg ikke får besøkt nå om dagen. Og det er også mange blogger jeg er innom, men som jeg ikke kommenterer hos. Dere er ikke glemt, men døgnet har rett og slett for få timer. 
Dere med barn vet helt sikkert hva jeg mener med det.. 

9 Comments:

 1. Nydelige bilder, smiler av å se på de 🙂
  Kos å får snuppa hjem tenker jeg!

  Klem

 2. De er jo bare helt herlige dine søte små )))
  Så bra å lese at du er i så god form….Jippi.
  Tenker det var godt å få Vesla hjem igjen hehe.Du lengtet vel mer enn henne hihi))
  (bare mobber deg litt)
  Bjørg.

 3. Så deilig for mamsen og papsen at Vesla koooste seg og vil tilbake en annen gang 😀
  Ingenting er bedre enn det!
  Håper lillebror finner roen igjen 🙂

 4. Så koselige bilder 🙂 Godt å høre at du føler deg bra fysisk og at du er lykkelig 🙂 Føles alltid godt å lese når andre folk sier de har det bra 🙂 Det er jo det man ønsker for alle 🙂

  Ha en strålende dag 🙂

 5. Så søte bilder, og så søte barn :):)
  God påske!

 6. Så herlige bilder av de vakre barna dine.
  Godt for alle med slike helger, håper lillebror har det bra selv om han er litt urolig.
  Bæresele er fantastisk med disse små, jeg var helt avhengig av det med vesla mi.

  Bare hyggelig om du blir med på min giveaway:)

  Fin påske til deg!
  – AC

 7. Så heldig du er med de to skjønne barna dine. De er jo så like også. Nyyyt tiden med baby i hus 😉 De vokser så fort.

 8. Såå nydelige barn – jeg skjønner jeg henger litt etter; men gratulerer så mye med en vakker liten gutt! Han ser nydelig ut, håper dere nyter tilværelsen! Her har jeg nåd termindato i dag, men ingen lillebror å se enda!

  Ønsker deg en fin dag og god påske!

  Camilla 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge