FOUNDATION PÅ LILLEBROR ?

God kveld dere! 

Da sitter jeg her plantet i sofaen, og skal straks hente meg et pledd. Føler meg litt sliten idag, men det har gått i ett med husvask og andre ting.

De små søte trollungene har vært i barnehagen, så da har jeg prøvd å utnytte meg litt. Jeg har jo også fått shoppet litt, som dere ser under her.

IMG_4740

IMG_4741Våre to søte luringer skal bli tatt bilde av i morgen ,og det blir utrolig spennende. Lillebror har SELVFØLGELIG ramlet ordentlig i barnehagen, så han har verdens største sår MIDT PÅ nesen. Er det ikke typisk ? Jeg fjollet med de som jobber i barnehagen til Vesla og Lillebror om at jeg skulle få tak i en foundation og solpudder til Lillebror, før bildet blir tatt. Så får jeg kanskje sminket over det røde såret midt på nesen. Men heldigvis vet de at jeg tøyser mye, så de lo godt av meg når jeg sa det. Nei, jeg synes det er synd han har det røde såret på nesen, men samtidig så tenker jeg at det sier litt om vår lille tullekopp. For han er overalt, høyt og lav, og ikke redd noen verdens ting. Så det vil være et minne for livet dette bildet. En toåring med skrubbsår i ansiktet og stort sår midt på nesen.

Vesla derimot elsker å bli tatt bilder av, så hun nailer det enkelt imorgen.

Nå får jeg avslutte her. Jeg skal bli med på webinar, nemlig grunnkurs om Forever Living. Helt supert!

Ha en fin kveld dere!

 

2 Comments:

  1. Leste for litt siden om noen som hadde sent ungen i barnehagen med skrubbsår i fjeset når de skulle fotograferes. Når bildene kom så hadde fotografen redigert vekk skrubbsåret, uten at dette var avtale. Det falt ikke i god jord hos foreldrene! De ville nemlig ha bilde av barnet sitt akkurat som han var 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge