FORTRYLLENDE FREDAG

God kveld dere ! 

Da kan jeg endelig senke skuldrene. Jeg synes det er litt hektisk om dagen, og kjenner jeg har litt vondter her og der. Spesielt knærne. Det er sikkert på grunn av kulde, i tillegg til at det er mye som skjer. Så da er det bare å ta seg selv i nakkeskinnet ( igjen ), og si at det er på tide å roe ned litt.

IMG_2800IMG_2805

 

IMG_2815

 

Derfor har jeg ryddet bort det verste her i huset, av rot og skrot, og så tent mange mange lys, satt på tv, og satt meg ned med sammen med barna. Her koser vi oss med snacks og barnetv. Ikveld lurer jeg på å lage litt god mat sammen med min kjære, kjekke mann. Jeg håper også på å kunne sitte i armkroken hans, og se vår favorittserie Dexter. Det er så deilig å være serienerd.

Jeg sniker til meg et lite innlegg til dere her på bloggen, mens jeg halvligger her i sofaen og gjesper.

Så må jeg nesten røpe at min blogg er på flyttefot, men det vil ikke være noen konsekvenser for dere. Men jeg kommer med en oppdatering om dette senere.

Akkurat nå skal jeg koke meg en kopp te, og så skal jeg rett og slett slappe av i sofaen resten av kvelden. Heeeeeerlig!!!

Ha en fortryllende fredag dere ! 

4 Comments:

  1. Nydelige bilder av et vakkert hjem:)Kos dere å slapp av.Godt
    å høre at du lytter til kroppen (Det gjøres ikke i nr 18)…God bedring snuppa!!

    Klem -L-

  2. Fortryllende hjem <3 Hvor har du kjøpt de telys krukkene?? De var så skjønne 🙂 Har fulgt med på bloggen din lenge og syns den er så naturlig og fin! God helg 🙂

  3. Monika Mary Quinn Johansen

    Hei 😉 syns den lappa som henger fra taket i hjørnet ved siden av speilet er såååå fin:) hvor har du kjøpt denmog hba var prisen?? Ha en fin onsdags kveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge