FORELSKET

Hurra for solen! Dette været er til å bli forelsket i. Ja, jeg er forelsket i lysere tider, sol og varme. Jeg merker til og med på Lillebror hvordan han «blomstrer» når han er ute i fint vær. Han er nok som meg, et ekte sommermenneske.

Jeg får så mye energi av sol, men i det siste har det blitt for mye av det gode. Så nå sliter jeg med ekstra store søvnproblemer. Er det ikke det ene så er det det andre , kan man jo si ? Jeg har jo vært på leit etter et kosttilskudd som kan hjelpe på søvnmønster og søvnproblemer, og nå skal jeg prøve et pulver som heter Argi+ sammen med aloe vera gel som jeg tar. Så får vi se om det hjelper!

IMG_4705Bildet som henger på veggen er av Hobbyvimsa (du finner bloggen hennes HER)

 

IMG_4706

 

 

Akkurat for øyeblikket ligger denne lille karen å sover, og jeg ligger rett ut på sofaen med macbooken i fanget selvfølgelig. Jeg har faktisk prøvd å sove, men nei, jeg får det ikke til. Så til tross for et strålende vær, som man ikke kan annet enn å bli glad i , føles det ut som om øynene snart popper ut av hodet. Zombiefølelse, som ikke anbefales andre. Så istedenfor søvn så har jeg akkurat hivd i meg en ekstra sterk kopp med kaffe. Jeg skjønner ikke hva jeg skulle gjort uten. Selvom kaffekoppen er tom nå, så kjenner jeg ikke akkurat at jeg er så mye mer våken. Så jeg tror den eneste løsningen blir å hoppe opp av sofaen, gjøre litt husarbeid, og så ut å nyte solen med Lillebror.

Så, uansett om jeg er SKUTT av trøtthet, er jeg fooooorelsket. Forelsket i det nydelige været !

Håper du også har sol hos deg !

 

 

 

3 Comments:

 1. Hei hei 🙂
  Ja, sant det er skjønt med deilig sol? I dag fikk vi litt av det her i Bergen, og jeg fikk tatt meg en etterlengtet tur i skogen, etter nesten en uke med sykdom!! Streptokokker i halsen, og penicillin-kur er noe dritt! Har vært inne stort sett hele tiden siden onsdag ettermiddag, så det var skjønt å komme seg ut i solen <3
  Har i tillegg hunden til mamma og pappa på besøk, så blir tur hver dag nå (er heldigvis så godt som frisk).

  Hva søvn og trøtthet angår, merker jeg at 7,5 timer er det optimale for meg. Sover jeg mindre eller mer blir jeg dausliten, og samtidig må jeg være flink å spise med ca 3 timers mellomrom. Utrolig hvor vanedyr man kan bli!!! Blir helt på kjøret jeg, om det viker fra "rutinene 😛
  Tar tran som eneste tilskudd, og føler egentlig at det holder for meg 🙂
  Håper det blir flere solskinnsdager på deg/dere, og at du får has på trøttheten 😉
  God mandagskveld til deg.
  Klem fra Christine

 2. Hei, jeg håper du er bevist på at kosttilskudd kan virke inn på medisinene du bruker for lupusen og at du derfor også diskuterer bruk av kosttilskudd med legen din. Veldig mange er skeptiske til bruk av medikamenter og tyr heller til kosttilskudd. Det ironisk er at kontrollen rundt medikamenter er veldig streng, mens det ikke finnes noe kontroll for kosttilskudd slik at du aldri helt vet hva du får i deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge