FORANDRINGER

God kveld folkens! 

For en dag, for en dag. Jeg sprudler av glede. Det hele startet vel igår, da jeg var i møte, hvor en dyktig kollega forelsete.  Han fikk meg til å tenke på noe som er veldig viktig businessmessig og ikke minst personlig. Noe jeg såklart har fokus på, men at jeg skal endre litt fokus fremover, ja det er helt sikkert. I tillegg så er jeg bare så glad fordi dagen idag har vært fin, med Lillebror hjemme. Kvalitetstid med han er bare så koselig! Så er det slik at teamet vokser, businessen vokser og alt er bare velstand. Jeg elsker det jeg driver med, og det gjør at jeg får energi.

Så har jeg fått et nytt objektiv , og fått det fantastiske speilreflekskameraet mitt igang igjen. Åh, det var så moro! Det har ligget i en evighet. Snakk om å ikke få fingere ut av r….. !  Jeg kjenner bare at jeg er så glad. I tillegg så er det slik at jeg nå skal bygge team i et annet land i verden også, så det blir spennende tider fremover. Jeg får så mye energi av alle de gode småtingene som skjer i hverdagen. Virkelig!

Så over til noe annet, vi har bestilt oss doble herskapelige dører, som vi skal sette inn i tvstuen. Så får vi skilt den stuen med de andre. For akkurat nå har vi så og si en hel gigantisk stue på over 60 kvadrat. Den kan gjerne bli litt mer hjemmekoselig og lunere nå, så da er det påtide vi lukker litt igjen.

Akkurat nå ser dere litt av tvstuen vår.

IMG_4857

IMG_4854_2

Vi har tent lys for kvelden, og jeg har plassert macbooken klar for å jobbe litt i kveldsroen.

Vi har en halvvegg som skiller litt av, fra denne stuen til den andre hvor vi gjerne sitter når vi har «kaffeslaberas». Jeg tror det vil bli veldig bra. I tillegg tror jeg de dørene vil gi stuen en litt gamlere følelse, en mer herskapelig og gammeldags stemning, som jeg ønsker litt av, men ikke for mye av. Det er gøy å blande stiler, og jeg forandrer støtt og stadig i interiøret, men det er det jeg synes er gøy.

Jeg tror faktisk dørene kommer allerede på fredag. Er dere like spente som meg på hvordan det kommer til å bli ?

Jeg holder dere såklart oppdatert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge