FOR STOR FOR BLOGGEN ?

Fineste Vesla..

Som jeg snart synes blir feil å kalle vesla. Ja, hun vil for alltid være vesla mi, men nå som hun begynner å bli så stor så burde hun bli kalt noe annet her på bloggen. DSC00036

 

Vesla er nærmest oppvokst foran kameraet. Hehe. Så jeg synes hun er veldig flink foran kameraet, og ikke minst veldig fotogen. De i barnehagen har også sagt det. At alle bildene av Vesla blir så bra og fine, og at de ser at hun er vant til å være foran kameraet. Sånn er det kanskje å være en datter av en blogger ?

DSC00041

Nå er det litt slik at Vesla spør; » mamma, skal du blogge om det her ?» Jeg flirer litt inni meg når hun spør om det, og tenker at det er sånn det er å være mamma i 2014. Blogging er en vanlig greie for mange, og noe barna vokser opp med. Samtidig så begynner Vesla å bli så stor at jeg ikke har blogget så mye om henne. Jeg synes det at man må være forsiktig å legge ut ting om barna uansett. Men enda mer forsiktig når de begynner å bli så store som Vesla er nå. Det er litt sånn at jeg nå vurderer å la vær å blogge om henne, samtidig er det et vanskelig valg for meg å ta. Hun er jo en stor del av min hverdag og mitt liv, og det er jo litt det bloggen min handler om. Altså om min hverdag og mitt liv. Likevel er det noe med å ta hensyn til barnas privatliv. De velger ikke å få bilder ut på nettet i vilden sky, men det er vi som tar det valget for de før de forstår noe av det her. Noen velger å holde barna totalt borte fra internett, mens andre legger ut masse. Det får være opptill enhver familie, tenker jeg. Jeg har følt meg komfortabel med å legge ut fine bilder av barna, og ikke legge ut bilder av nakne barn, eller når de for eksempel er syke. Jeg hadde ikke likt hvis noen hadde gjort det med meg, så da tenker jeg at jeg ikke ønsker å gjøre det med mine barn. Man får tenke litt slik i forhold til hva en er komfortabel med selv, og ta det valget man føler er riktig ovenfor sitt eller sine barn.

Uansett så begynner Vesla på skolen til høsten, og da synes jeg ting begynner å bli litt annerledes. Kanskje Vesla må få bestemme om hun selv vil være på bloggen og bestemme bilder selv ? Dette er noe jeg vet Malin Hammersgård gjør med sin eldste datter, og som kanskje ikke er så dumt ?

Eller hva tenker du ? 

 

One Comment:

  1. monicajensen

    Sånn har jeg gjort det med Teo en stund. Jeg blogger mindre og mindre om han, og legger sjelden ut bilder. Bildene som blir lagt ut er godkjent av han. Føler det er veldig riktig for oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge