For 15 kilo siden

Hei dere ! 

I hele fjor gikk jeg ned 15 kilo. Jeg startet et nytt liv med trening og et sunnere kosthold. I tillegg har jeg gått på høye doser med en medisin som gjør at man får ganske bra med bollekinn og at man legger på seg. Nå er jeg jo på en veldig lav dose som gjør liten forskjell i ansiktet, og som gjør at jeg ikke legger på meg på samme måte som tidligere.

Jeg har gått igjennom bilder av meg selv og synes det er litt morsomt å se på forskjell. Man ser jo ikke forskjellen der og da i speilet, men når man ser på gamle bilder. Ja, DA kan man faktisk se hvor flink man har vært.

IMG_2267

 
IMG_4165

 

Jeg ser ihvertfall stor forskjell på bildene. På det øverste bildet veide jeg nok 15 kilo mer enn på det nederste bildet. Jeg er også mye friskere og går på en lavere medisindose på nederste bildet. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vedlikeholde god helse og det at jeg kan gå på en så lav dose med medisiner som jeg gjør nå. Det er jo bare fantastisk!

Ser dere den store forskjellen jeg gjør ? 

 

7 Comments:

 1. Kjempestor forskjell :O Men like pen uansett!! Krysser fingrene for at den gode helsen din er kommet for å bli <3

 2. wow, du er flink! stolt av deg tante!♡

 3. Ja, det er forskjell, og du har vært knallflink!!!
  Jeg gikk ned ca 10 kg i fjor, og det var i ansiktet jeg merket det da jeg tok et bilde en tilfeldig dag.

  Har nettopp kommet hjem fra en god, beintung treningsøkt på Sats – det er så digg!!
  Nå koser jeg meg med havregrøt med mager cottage cheese, og nyter å være sliten :p

  Ha en super dag!
  Klem fra Christine

 4. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Du er nydelig 🙂 Også så flink du har vært 🙂

 5. Fin var du før,men nå er du nydelig 🙂
  Ett klapp på skuldra får du,og jeg heier fortsatt på deg 🙂
  Du har vært kjempeflink,og du har all grunn til å være stolt.
  Fortsett med trening,og sundt kosthold,men husk,,det er lov å skeie ut iblant 🙂
  Klem Bjørg.

 6. Ser absolutt forskjell! Må være deilig å merke sånn bedring på helsen og formen når du har lagt inn en så god innsats!

 7. Jeg ser forskjellen ja =)
  Er alltid gøy når man kjenner kroppen har hatt godt av sunt kosthold og bra med aktivitet. Man får en bedre hverdag på så mange måter =)

  Lykke til videre! Ha en fin kveld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge