FØLELSEN AV FRIHET

God dag!

Her om dagen ble det plutselig tatt en avgjørelse. Ja, jeg drar til Bergen. En flott frøken som var en av mine første i teamet har utgjort store ting, og hun har planer om å utgjøre enda større ting. Vi har virkelig en fantastisk tid i vente. Vi skal treffes, ha en fin lunsj, og vi skal jobbe. Vi skal spikre store mål, og vi skal få dem til å gå i boks. Det er så gøy å kunne ha den friheten til å gjøre hva man vil, i denne jobben. Det er stor forskjell på å måtte gjøre, og å gjøre av egen fri vilje. Alt blir så mye morsommere når man selv bestemmer hva man vil, og ønsker. Alt blir så mye bedre når man faktisk kan snekre arbeidsdagene sine helt selv, etter dagsform, etter hva som passer utfra barn og familie, og etter hva man har lyst til.

bergen2

Den følelsen det gir når man bare kan hive seg på et fly er ubeskrivelig. Det gir en en sterk følelse av «girlpower» og en sterk følelse av selvstendighet. Det er utrolig å tenke på hvor mye dette året har forandret meg som person, og hvor mye mer selvtillit jeg har fått. Tusen takk til verdens beste jobb og selskap!

bergen1

Livet er her og nå, så hvis man har lyst til å kunne ha den friheten til å gjøre det man har lyst til. Det å glede seg over hverdagen og jobben sin, hvorfor gjør man ikke noe med det ? Jeg er så glad for at jeg en gang som gammel, kan se tilbake på et fantastisk fartsfylt og fargerikt liv. Det handler kun om å ta noen sjanser, det handler kun om å være positiv og det handler om å ta noen valg som gjør at livet ditt blir fullkomment.

Nå sitter jeg på flyplassen, og det er klart for boarding. Så nå hiver jeg meg rundt, tar med meg macbooken og er klar for en arbeidsdag i fantastiske Bergen.

Ha en strålende dag!

One Comment:

  1. Fantastisk ??.
    Kos deg masse og god tur ??
    Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge