FINNES DET MER MELLOM HIMMEL OG JORD ?

God kveld dere! 

Idag har jeg hatt litt av en rar dag. Jeg er i en veldig rotete epoke i livet mitt. Det handler ikke om at jeg ikke har det bra, men det handler endel om ting jeg ikke kan forklare. Så jeg har tenkt veldig lenge på å gjøre et grep her. Det er vanskelig å sette helt fingeren på hva som har vært «galt», og mye av det er jo altfor personlig for meg til å dele. Jeg tok et valg her om dagen om at jeg måtte ta et grep, så jeg bestilte meg en time til «reading». Så idag har jeg faktisk vært til en «åndelig og spirituell» reading, om jeg kan kalle det det. Utrolig rart, spennende og godt! Jeg fikk svar på endel ting jeg har strevet med hele livet, faktisk. Dessuten fikk jeg også vite litt om mine evner, som jeg har hatt en følelse av at jeg har hatt, men vært for redd for å åpne/ tillate det helt. Så nå er det bare å akseptere de ulike tingene ved meg, også de evnene jeg har. Det er rett og slett bare en del av meg. Hun foretok også healing av ulike ting, som står litt i veien for meg og min veg her i livet. Så jeg håper og tror det her blir bra. Jeg hadde veldig troen, og hun sa så mye interessant. Alt hun sa tar jeg til meg, og jeg skal faktisk begynne med meditasjon for å «jorde» meg litt. Haha, dere synes sikkert jeg høres spinnvill ut, men alle kan jo mene det de har lyst til. Alle mennesker er ulike, og det vi trenger er å respektere det med hverandre.

H

Selvfølgelig er det mer mellom himmel og jord, enn det vi ser.

Jeg føler en del brikker har falt på plass, og jeg gleder meg til å få inn meditasjon som en del av hverdagen. Det skal også hjelpe meg i forhold til kropp og sjel.

IMG_6596

Så hva tenker dere ? Tror dere at det finnes mer i universet , enn kun det vi ser ? 

8 Comments:

  1. Jeg har virkelig tro på at det finnes noe mer mellom himmel og jord, helt klart!

  2. Så spennende! Jeg tror at det finnes noe mer der ute. Jeg har opplevd flere ting selv også.
    Kunne jeg spørre hvor du har gått til reading? Syns det høres veldig spennende ut å prøve det.

  3. Hei 🙂 hvordan kan jeg få taki reading?

  4. Jeg vet det er mer mellom himmel og gjord. Jeg har opplevd en del og føler hele tiden på meg at det er en viss person som er med meg. Jeg tror virkelig på at noe kan ta til seg evner som andre ikke kan, men dette tror jeg også har en stor betydning om man er åpen for det eller ikke.

    Det høres kjempe spennende ut det du har prøvd og skulle så gjerne ha gjort dette. Om hun du har gått til bor i skien så er dette et stykke for meg, men hadde absolutt ikke takket nei til noe slik 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge