Finn en feil i tvstuen

Hei dere ! 

Så har moppen gått over gulvet og kluten fått tørket litt støv. Jeg tilbringer mye tid hjemme i disse rugetider, og da blir man litt opphengt i hvordan ting ser ut som. Jeg er sosial også, men jeg ønsker også å prioritere hus og hjem, og at det ser fint ut – etter min smak. Noen tenker kanskje at jeg er en jålebøtte eller at jeg er «nøye» på det, men hvem ønsker vel ikke å ha sitt eget hjem pent ? Spesielt når man tilbringer så mye tid i huset sitt, så blir det veldig slik. 
Her er et par bilder av tvstuen fra idag : 

I tvstuen er det svært lite rød jul, og det tviler jeg på at det kommer så mye mer av. Her er det hvit jul, uten tvil. Men hvis man forflytter seg litt mer utover i stuen så vil man se det røde dukke opp. Kanskje jeg får litt innslag av rødt her inne også etterhvert, men for nå ønsker jeg å ha det hvitt akkurat her. Jeg er også veldig fornøyd med gardinene som nå har kommet opp. Det gjorde det hele mye mer lunt. 
Hvis dere ser nøye etter, så finnes det en feil på bildene. Det mangler en farge, som jeg er veldig glad i. 

Hvilken farge tror dere det er ? 

11 Comments:

 1. ROSA!! 😀

 2. What!!Ingenting roooosa:)hi hi!!

  Håper dere hadde det koselig i dag skulle gjerne vært der:)

  Nyt dagen:)

  Klem Linda:)

 3. Rååååsa selvfølgelig;)
  Flott tv-stue foressten!!

  Klem Line

 4. det må være gull??
  fordi orkideen i vinduet er rosa..
  staken på bordet ser ikke ut som gull.

  hmmm???

 5. Whitebite: Hehe, du er kanskje den eneste som er veldig observant her. Jeg hadde håpet jeg kunne lure dere, slik at dere ikke så orkidèen. Den er faktisk litt rosa. Lysestaken på bordet er i gull. Så riktig svar er : ROSA med litt lureri 🙂

 6. hehe skulle til å si rosa jeg også;)

 7. Rosa 🙂

  Jeg må ha litt rødt for at det skal være jul her… Men hvit jul er jo veldig pent da:-)

 8. Jeg synes ikke så mye om rødt egentlig. Synes det er finere slik du har det. Lys, enkel og ren jul. Og med innslag av naturmateriale, Grønn granbar og sølv 🙂

 9. For en fin korg du hadde stående der på gulvet. Hvor er den kjøpt :D?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge