Fine reisesenger fra Beemoo

//sponset av Jollyroom

Hei dere ! 

Vi har fått lov til å teste ut reiseseng fra Jollyroom (adlink) av deres eget merke Beemoo (adlink). I Beemoo finner du mye utstyr til barn, som vogner, vippestoler, vognposer og videre. Og det til fine priser og av god kvalitet.

Vi fikk velge blant alle fargene, og selvom det var veldig fristende å si rosa ( for den er så lekker), så ble det den blå. Den er jo beregnet for å være til Lillebror, så det er vel kanskje mest riktig med blå da ? Den blå er også utrolig fin, synes jeg. Den har en fin, litt frisk blåfarge. Litt annerledes enn de kjedelige, vanlige sorte.

Her ser dere reisesengen oppslått. IMG_0731Det tok cirka et minutt å slå den opp. Kjempe enkelt. IMG_0724

 

Den er praktisk, enkel å slå opp og fin å se på. IMG_0729

 

Reisesengen er fin til reiser og som ekstraseng. Den tar liten plass når den er slått sammen, og god og stødig. Sengen er også ganske romslig, så den kan brukes lenge av barnet. Absolutt en reiseseng jeg vil anbefale videre.

Det følger med en tynn reisemadrass og en oppbevaringsveske til sengen.

Her ser dere reisesengen i ulike farger. De er skikkelig lekre, men min favoritt er helt klart den rosa.

beemooreisesengAkkurat nå så er de fine reisesengene på tilbud, og du finner de HER. (adlink)

Ta en titt! 

One Comment:

  1. De var fine! Jeg vil også ha rosa 😛 Vi låner pappaen min sin Simo Reiseseng når vi er på tur. Helt grei, enkel å slå opp. Men med den tynne madrassen sliter jeg med å få alt ned i samme bagen. Hvordan er det med denne?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge