@ FESTFABRIKKEN

God kveld dere ! 

Idag har jeg som jeg nevnte tidligere, besøkt den fysiske butikken til Festfabrikken. Den holder til i Brevik, og de har åpent mandag, onsdag, fredag og lørdag fra kl 11 – 15.

Jeg og Hobbyvimsa tok oss en roadtrip ut dit idag, og fikk endelig sett butikken. Hjelpes, så lekkert det var der. Jeg kjente med engang at det her er en butikk etter min smak.

IMG_4496Vi var jo så heldige å få servert kaffe i noen nydelige gullkopper, og jeg måtte helt klart teste ut den lekre veloursofaen fra TM design i samme slengen. Tenk å være i en butikk, drikke kaffe fra gullkopp i en deilig, lilla veloursofa. Luksus! Hoho! Men det var bare å få kommet seg opp av sofaen, og titte rundt på alle de stilige varene. For det er igrunn som en godteributikk for voksne. festfabrikken.jpg

Jeg måtte jo helt klart ha et par av de nydelige gullkoppene da. Det var jo som om det stod navnet mitt på dem. Herlig!

festfabrikken2.jpg

festfabrikken3.jpgI butikken finner man jo alt man trenger til festen. Utrolig bra utvalg av sugerør, pompoms, cupcakesformer, ballonger, gaveposer, servietter og mye annet. Her skal jeg garantert tilbake!

IMG_4536_2

Imorgen har Lillebror to årsdag, og til lørdag skal vi ha en liten feiring. Så jeg har litt spennende i posen fra Festfabrikken, som jeg skal bruke til lørdagen. Det skal jeg selvfølgelig vise dere, når jeg får det opp.

Ellers må jeg anbefale alle som bor i Grenlandsområdet eller omegn om å ta seg turen til Festfabrikken i Brevik. Bare det å være i butikken og ta seg en kikkerunde er verdt turen. Dessuten er Lise Aulie som står bak det hele, en utrolig hyggelig dame! Bare vær obs på åpningstidene før du hiver deg inn i bilen. Om ikke du har mulighet til å besøke butikken i Brevik, så har Festfabrikken nettbutikk.

Dere får følge med på bloggen , for å se hva jeg har i posen.

Ha en fin kveld dere ! 

4 Comments:

 1. ♥ Lizbeth Osnes - Endelig mammablogger!

  Så fin butikk! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 2. Hei hei!
  Må takke deg for koselig kommentar inne hos meg og for at du følger meg på facebook *smiler*

  Festfabrikken er ett magiskt sted *elsk* Veldig fine og koselige bilder du har tatt også! Også reiste du med nydelig selskap, Linda er jo bare herlig!

  Ønsker deg en fin helg!
  klem

  • Og takk for koselig kommentar 🙂 Ja, måtte følge deg på Facebook. Du er jo fabelaktig 😉
   Linda er fab, og heldigvis er hun min nærmeste nabo også.

   Ha en fin helg og KLEM!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge