Ferieparadiset for barnefamilier

God dag dere ! 
Jeg må le litt av oss. Her for litt siden la jeg ut et innlegg om at vi skulle til Gran Canaria, og viste dere hotellet. Ferien var bestilt, men ikke betalt. Jammen var det godt. For kort tid etter ombestemte vi oss. Det fristet ikke å reise til Gran Canaria, med tanke på den lange flyreisen og så var det noe med Mallorca som vi ikke klarte å glemme helt. Vi valgte egentlig Gran Canaria fordi vi ville bort fra Norge når det var kaldt her, men nå har vi da ombestemt oss. Mallorca var egentlig den  første og opprinnelige planen, men så var det det å komme seg til varmen i kulda, og da var Gran Canaria alternativet for oss. Det er jo varmt på Gran Canaria hele året, men det er det ikke på Mallorca.
  Men nå er vi tilbake til den opprinnelige Mallorcaplanen igjen. Har du hørt om verre vinglepetter ? 
Vel, nå er alt bestilt og klart, så ingen vei tilbake. Flybillettene er betalt. Vi er fornøyde, og reiser da til Mallorca før sommeren. Mallorca er helt supert, spesielt når du skal reise med små barn. Vi var der i fjor i slutten av august, og den korte flyreisen på 3,5 timer går ganske så radig. På 3,5 timer har du kommet til et deilig paradis med palmer og hvit sandstrand. Det kan ikke bli bedre.
Alcudia var plassen vi reiste til den gangen, og vi ble totalt forelsket i sandstranden der. Den er faktisk på høyde med strendene i Thailand. Veldig langgrunt, barnevennlig, silkemyk hvit sand og gjennomsiktig og lys turkist vann. Det er så vakkert, deilig og barnevennlig der. 
Vesla på Alcudiastranden. 
Gubben prøver å lære Vesla å svømme.
Lillebror ligger i skyggen og slapper av.
Vesla nyter livet på stranden. 
Mange velger å reise med charter via Ving, Star Tour eller Apollo, men vi velger å gjøre det annerledes. Vi kjøper flybilletter selv via Norwegian og bestiller hotellet selv. 
Da får man for eksempel mye bedre flytider. Charterflytidene er ofte så dumme og slitsomme, spesielt når man reiser med barn. Dessuten blir ofte prisen mye bedre. 
Denne gangen har vi valgt å bo på et hotell som ligger på denne nydelige stranden. 
Vi valgte leilighet mot havet og all inclusive. All inclusive hadde vi sist gang også, og det er noe av det mest geniale vi har vært med på. Med all inclusive er det helt sikkert at man sparer endel penger. Mat er dyrt, og det blir endel dyre restaurantbesøk i syden. I tillegg skal man ha is,brus, snacks og kaffe, og da blir summen tilslutt skyhøy hvis man er en familie på tre eller fire. Alt dette var jo inkludert i prisen sist, og det er det også nå. Det gjør det hele veldig lettvint og man trenger ikke tenke engang. Kontantene kan man la ligge i safen på hotellet, og man kan likevel få seg is, brus og det man måtte ønske uten noe ekstra bryderi. 
Her ser dere litt av hotellet, og i bakgrunnen ser dere den flotte stranden. 
Sist vi var på Mallorca var det noen ting vi erfarte og som gjorde oss litt mer bevisste denne gangen når vi skulle ut å reise. 
De tingene var : 
– Kort flyreise
– Barnevennlig strand med finkornet sand, og langgrunt.
– Hotellet skal ligge så nærme stranden som mulig.
– All inclusive på hotellet.
– Ikke så lang reise fra flyplassen til hotellet. 
Alt dette har vi tatt hensyn til nå , og da tror jeg ikke turen blir noe annet enn perfekt. 
I tillegg har vi vært veldig dristige denne gangen her. Vi har nemlig valgt å leie bil. Mallorca er en utrolig vakker øy, og vi har lyst å se mer av den. Kanskje reise en tur til gjemte strandperler og se litt oppe i fjellene, oppleve appelsinplantasjer og små landsbyer. På Mallorca er det ganske billig å leie bil, så vi har valgt å leie bilen hele uken vi er der. Vi leier da også med bilsete til barna , selvfølgelig! 
Den turen kan ikke bli noe annet enn perfekt altså.
Det er deilig å ha ting å se frem til. 
Mallorca har til nå blitt en av våre favorittplasser å reise til. Den flotte stranden har vi blitt helt forelsket i, men det aller mest geniale må være den korte flyreisen. 
Mallorca anbefales på det sterkeste til andre barnefamilier. 
Har du vært på Mallorca noen gang ? 

12 Comments:

  1. Åååh, dette så nydelig ut! Kan jeg spørre hvor mye dere betaler for hotellet? Har du link til det, evnt navn på hotellet så jeg kan kikke litt? Vi skal også til Mallorca i mai/begynnelsen av juni, men har ikke valgt hotell ennå. Dette så jo bare himmelsk ut!

    • Ja, og det var virkelig nydelig. Er sikker på at det vil bli nydelig igjen 🙂 Iberostar Alcudia park heter det 🙂 Der finner du priser og alt. Det kommer an på hva slags leilighet dere vil ha og hva dere vil ha inkludert. Lykke til med å finne valget. Mallorca er virkelig fantastisk ! Veldig barnevennlig 🙂

  2. å herregud så fristende ! fikk ikke mindre lyst til å dra til syden nå!:)

  3. Jeg drømmer meg bort fra kulda og håper vi også klarer å få til en sydentur iløpet av året, det hadde vært fantastisk! Herlig å ha noe å se fram til 🙂

  4. Deilig.. Drømmer om sol og sjø jeg også. Men tror det må vente litt.. Kanskje når unga er litt større!

  5. Så deilig =) Godt dere ikke hadde betalt da – så dere fikk tatt en annen istedet. Alltid godt å ha noe å se fram til i denne kulda =)

  6. Vi fikk faktisk sydentur av svigerfar i julegave, til Mallorca!!:-) hehe!

  7. Er så enig med deg 🙂 Vi har vært på Mallorca 3 ganger med barn, og skal ned igjen i september. Perfekt familiested!!

  8. Kan man velge dette hotellet via startour, va heter det evt der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge