FERIE ETTER FERIEN

Hei dere!
Jess, vi er på ferie igjen, tre dager etter at vi kom hjem fra ferie i Thailand. Litt slitsomt, men også koselig. Vi har besøk av familie fra både Thailand og Bergen, så da ble vi med for å være med dem. De ville så gjerne ha oss med også.

Så da var det nesten som å snu i døren, for så å reise på ferie igjen. En ting er sikkert, det blir lenge til neste overnattingstur/ ferie. Vi må kose oss og slappe av litt hjemme nå også kjenner jeg.

Mannen reiste på Volvomuseumet sammen med min pappa og onkel. Mens vi jentene har trasket Gøteborg rundt på shopping. Jeg shoppet ikke så mye, kun en kjole på salg til 75,- og en dyrere veske. Woho.. Har ønsket meg den lenge,og lette Thailand rundt mens jeg var der.

Her er et lite glimt av mitt nye «barn». Haha, veskegal sa du? Neida.

20140710-171316.jpg

Vakkert altså! Ønsker meg en liten søt veske, hvor kun det er plass til det viktigste. Deilig å «downsize» litt også.

20140710-171407.jpg

Ellers er jeg her å koser meg med mine fire søskenbarn, tante, onkel og foreldrene mine. En ekte familietur. Superkoselig! Men sengen og huset er dog etterlengtet. Så det skal bli godt å komme hjem igjen.

Hvor ferierer dere i sommer ?

2 Comments:

  1. så fin veske! Vi er bare hjemme på sørlandet vi <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge