Ferdig med alle julegaver + outfits på barna

God kveld dere ! 

Idag har vi fått gjort unna alle julegavene. Endelig! Jeg fikk med meg Gubben og begge barna på julegaveshopping, slik at vi fikk gjort alt ferdig. Var igrunn lei av å ha det hengende over meg. 
Shopping & Gubben er ikke akkurat som en hånd i hanske, men det gikk heldigvis veldig bra. Jeg sa klart og tydelig ifra om at dette var noe vi måtte gjøre uansett, så det fantes ingen utvei. Det virket som om han aksepterte det, haha. 
Idag var det ikke bare Gubben som ble lei heller, men jeg har begynt å mislike å gå på kjøpesenter selv den siste tiden. Det er noe av det mest slitsomme man gjør, føler jeg. Når jeg trenger noe, klikker jeg det rett og slett hjem via en nettbutikk, og vips er det på døren. Ingen kø, ikke noe pes og mas. Hehe, mulig jeg har blitt litt sær med årene, men jeg kan dessverre ikke noe for det. Det ligger kanskje noe i det, at man blir særere med åra ?
På Vesla idag : 
Vesla hadde på seg et fullt og helt antrekk fra MyCinnamongirl idag. Både bukse og tunika. Jeg elsker det merket. Myke, praktiske, fine og nostalgiske klær. 
Planen var at Lillebror også skulle vise frem antrekket sitt, men det var ikke så populært som dere ser.
Han hadde ihvertfall på seg en mørkeblå heldress, med krage på. Den er fra Ebay.com. Kjøpte den til den nette sum av 80,- inkludert frakt. Ebay er jo helt genialt. 
Forresten, så har vi klikket oss hjem Apple TV. Gleder meg til å bruke det. 
Er det noen som har erfaring med det ? 
Nå skal jeg kose meg i armkroken til verdens kjekkeste, nemlig min mann. Imorgen blir en bra og avslappende dag vet jeg. Vesla skal nemlig få en fin lapp med en bra aktivitet i kalenderen sin. Følg med imorgen. 
Ha en super fortryllende lørdag ! 

8 Comments:

  1. Deilig å være ferdig med alle gavene da. Jeg er bare nesten ferdig! Men jeg har holdt av resten i butikken da, så det gjennstår bare å hente det! Hva er egentlig Apple TV forresten?

  2. Skjønne små 🙂
    Ble selv ferdig med gavene sist helg,innmari godt å være ferdig.
    Jeg får fnatt av kjøpesenterene i disse juletider *grøss*

  3. Så fin barna dine var 🙂 herlige klær 🙂 Måtte le litt da du nevnte at du ikke er så glad i kjøpesenter lenger. Jeg føler det akkurat på samme måte. 😛 Takk Gud for nettbutikker.. Haha 🙂

  4. ÅH det hørtes helt fantatsisk ut å være FERDIG med gavene.. Det er vi ikke her for å si det sånn ;P 🙂

    Ha en fin søndag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge