FART PÅ BOKS

Hei dere !

Jeg har følt meg tung i hodet idag og slapp. Så jeg stod opp , kjørte i meg et glass Argi+ ( noe jeg gjør hver morgen), og føler meg med ett mye bedre. Det er ikke tull en gang. Hva skulle jeg gjort uten ?

IMG_6796

ARGI+ gir deg det daglige behovet av vitamin C, D, B6, B12 og folat (folsyre), som alla bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin C, B6, B12 og folsyre bidrar også til å redusere trøtthet og utmattelse, mens vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.
Røde blodceller har som oppgave å transportere oksygen til cellene, og både B6 og B12 bidrar til normal dannelse av røde blodceller. Vitamin C, B6 og B12 bidrar alle til en normal energiomsetning.
Vitaminene bidrar altså blant annet til:
  • immunsystemets normale funksjon (vitamin C, D, B6, B12 samt folsyre)
  • å redusere trøtthet og utmattelse (vitamin C, B6, B12 og folsyre)
  • normal muskelfunksjon (vitamin D)
  • normal dannelse av røde blodceller (vitamin B6 og B12)
  • normal energiomsetning (vitamin C, B6 og B12)

Siden jeg har søkt flere erfaringer, var jeg nå på jakt etter nye testpersoner. De har jeg i boks, så det blir spennende å høre hva de synes.

Er du nysgjerrig på dette produktet kan du gjerne sende meg en epost på evashelse@gmail.com , eller legge igjen en kommentar med epostadressen din.

 Siden jeg er en selvstendig forhandler for Forever Living, kan du også finne produkter i nettbutikken min » evashelse.no » .

Ha en fin dag ! 

3 Comments:

  1. Dette er et produkt jeg selv har valgt å teste ut 🙂 Ikke før til nyåret etter om vi er mitt under planlegging å slik.

  2. Er disse produktene trygge for ammende? Og finnes det noe som kan hjelpe baby 5 mnd med veldig treg mage?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge