Far og sønn

Hei dere ! 

Jippi, endelig fredag. I love it! 
Prøvde å ta noen bilder av Lillebror og pappa’n her om dagen, og det gikk ikke. Har du sett på makan til maur i blodet ? Det har nemlig ikke jeg. Lillebror har virkelig maur i blodet, og i fua som man sier. 
Han hadde ikke ro til å bli tatt bilde av, og det var fryktelig kjedelig. Så noen fine far og sønn bilder kunne jeg glemme. 
Mamma, det her gidder jeg ikke! Jeg skal, ned, ned , ned , ned, og jeg gjør alt for å vri meg unna. 
Her prøver Lillebror å vri seg unna, på alle mulige måter. 
Vel vel, det ble bilder, bare ikke så veldig bra bilder. 
Dere kjenner kanskje til barn med maur i blodet ? 
Uansett, denne uken har virkelig flydd fort forbi. Jeg har gjort masse, fått trent, vært på besøk, fått besøk, tatt meg trilleturer og litt forskjellig. Ikke noe spennende, men likevel så har det gått i ett. 
Idag hadde jeg nok et besøk, av vår kjære nabo og hennes sønn, og nå venter vi bare på at Gubben skal komme hjem fra jobb. Han slutter tidlig idag, og da er handelisten og ukesmenyen klargjort, slik at vi kan ut å ta ukesshoppingen. Gubben jubler like mye hver gang, NOT! Alt som har med shopping og butikk er noe han helst kunne vært foruten, men det er så godt å være to når man skal handle så mye som vi faktisk handler. Og det er jo virkelig et must å få mat i huset, eller hva Gubben ? 
Når kvelden kommer er jeg som regel en zombie, så da er det på med ulltøflene jeg fikk av Svigermor og en god og myk pysjamas. Idag skal jeg se aller nyeste episode av Vampire diaries, som gikk i USA igår. Gleder meg! En av mine favoritt tvserier, og jeg har jo blitt helt hektet på et par tvserier om dagen. 
Har dere forresten noen tvserietips ? 

Ha en feiende flott fredag !

9 Comments:

 1. Entourage,sons of anarchy,the walking dead,how i met your mother,big bang theory,two and a half men,breaking bad,brothers and sisters.
  God helg til dere 🙂

 2. Den handlinga der var det noe kjent med asså 😉 He he

 3. Anbefaler The Walking Dead! Dødsekkel, trodde IKKE det var noe for pysete meg, men guri så spennende! Pingle-meg tør ikke se det alene da, så jeg må se det sammen med mannen :p

 4. LIFE UNEXPECTED

  LIFE UNEXPECTED !!!!

  Kun 2 sesonga.. Men kjempe kjekk! Å der e mykje lærdom i den for dei som klare å finne slikt. Slikt som fer dej til å tenke neste gang du ser folk på gata 🙂

 5. Life unexpected, Brothers and sisters, Jane by design 🙂

  Hva syns mannen din om at du hele tiden omtaler han som «Gubben»? Syns det høres ut som en 90 år gammel mann du har, men det er kanskje bare meg :p

  God helg!

  • Hehehe, siden du spør så må jeg jo si at han synes det er helt greit. Eller så hadde jeg selvfølgelig ikke kalt han for det. Uansett, så har vi litt humor i hverdagen, og Gubben er jo liksom litt humoristisk da. Siden han faktisk ikke er 90 år gammel, men kan høres slik ut 😉 Vurderer å bytte navn på han, for synes det er litt kjedelig og traust. Hmm, noen forslag ? 😉

 6. Drop Dead Diva, veldig vittig! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge