16 tryter

God dag dere !

Så var vi på tur hos Svigers igjen, i Lårdal. Vi reiste igår formiddag, og på ettermiddagen rakk vi en liten fisketur.

veslafisking

Vesla hadde fått ny markstang av Mannen , og det var egentlig veldig stas. Hun hadde gledet seg til å bruke den, og var veldig spent.

IMG_0740Fiskehell hadde vi også. Det var Mannen som fikk 15 tryter, og Vesla 1. Jeg fikk dessverre ingen ! Det var egentlig litt surt, siden jeg hadde bestemt meg for å få noen fisk. Hehe. Gubben var den heldige, og det var tydeligvis bedre å fiske med mark enn med sluk. Jeg fisket med sluk, siden jeg ikke er så veldig glad i å ha mark i nærheten av meg. Jeg er vel litt fisefin der, men jeg synes de er så grusomme! Så siden jeg er så fisefin, gikk det kanskje utover fiskehellet mitt også. Pytt, pytt! Flere fiskesjanser får jeg.IMG_0769Måtte helt nødt til å ta et bilde, når jeg stod bak Vesla og Mannen og så de kikket utover vannet. Et skikkelig fint far og datter «moment».

IMG_0747Å fiske er egentlig veldig avslappende og koselig. Vi fisket masse før, men nå har den hobbyen avtatt, etter vi har fått barn. Nå er det vel fint påtide å ta opp hobbyen igjen tenker jeg.

Her hos Svigers blir vi litt til, så tar vi rett og slett ferien en dag av gangen.

Liker dere også å fiske ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge