ET DØGN PÅ KRAGERØ RESORT

Hei dere ! 

Vi kom vel hjem fra Kragerø Resort igår. Etter et avslappende døgn med bading og ekstremt god mat. Hjelpes så god mat det var der. Fra lunsj til middagen. Middagen var en skalldyrsbuffet, med hummer, blåskjell, kreps og reker. I tillegg serverte de kjøtt som indrefilet av svin og entrecote. Alt var alldeles nydelig , og jeg og mannen storkoste oss maksimalt.

IMG_4601

 

IMG_4628

 

IMG_4620

 

IMG_4629

 

IMG_4631

 

IMG_4638

 

For oss er det rett og slett uvant å være uten barn. Det er litt sånn: «så tomt det er uten de». Vi er kjempe avhengige av de, og vi koser oss så mye med de. Men det er noe med det at det er viktig å pleie forholdet også, og ikke minst så er det godt med en oppladning av og til. Det fikk vi så absolutt. Selvom vi la oss tidlig og sto opp tidlig, så var det godt å våkne opp på morgenen når en selv hadde lyst, ta det helt med ro i sitt eget tempo, og gå til hotellfrokosten. Luksus for oss! Så fikk vi pratet masse og vært kjærester igjen.

Det var deilig å bade og prøve de ulike badstuene de hadde der. I tillegg hadde de et basseng som var utendørs. Så vi var endel der også. Det var nydelige omgivelser, med fin utsikt til havet og en ganske så rolig plass.

Det var faktisk et helt fantastisk døgn, men vi savnet faktisk barna etter kort tid også. Haha! Hva er det med oss? Vi er superavhengige av dem. Neida, men neste gang lurer vi på å ha med oss barna dit. De har jo så fine leiligheter der, og så er det jo disse bademulighetene, for ikke å snakke om den fine naturen. Eller så reiser kanskje meg og Mannen dit alene igjen ?

Kjæresteturer er noe man ikke må glemme å ha. Bare hverandre å fokusere på, og ingen andre. Det å bare kunne snakke sammen uten noen som går i beina dine og vil ha oppmerksomhet ( noen som kjenner seg igjen? hihi), og ikke minst det å savne barna sine er så viktig. Da kommer man jo hjem igjen, glad og oppladet.

 

 

 

4 Comments:

  1. Deilig med tid for seg selv, men jo, man savner unga. Øyvind og jeg prøver å få til en langhelg i året, men i år blir det nok dårlig med det. Men litt middag og kinobesøk kan vi nok klare, til tross for liten baby 🙂

    • Ja, det burde man ihvertfall være flink til 🙂 det er jo igrunn enkelt å få til også:-) en må ikke alltid reise bort heller 🙂

  2. Mammamarianne.com

    Det så kjempedeilig ut! 😀 Vi er ikke så «flinke» til å finne på ting uten jenta vår, vi liker veldig godt å ha henne med oss, men klart det er godt når det bare er oss to 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge