Etter at hele Norge fikk seg en Skappelgenser

…så fikk jeg min.

For under et år siden, så begynte jeg på min Skappelgenser, og nå er den endelig ferdig. Hehe. Jeg er verdens tregeste strikker. Mitt forrige store strikkeprosjekt var teppet til Vesla. Det skulle hun bruke i vogna. Dessverre ble jeg ikke ferdig med det før etter at hun var ferdig med vogn. Altså, tre år etter. Så ja, jeg er verdens tregeste strikker. Men jeg strikker nå ihvertfall. Jeg er en skikkelig nybegynner, men jeg håper jo at jeg en gang kan få litt mer teken på det. Jeg gir meg ikke så lett. Hihi!IMG_2001Men nå, etter at heeeele Norge har fått seg genseren og sikkert har gått ordentlig lei, da har jeg fått meg en. Neste prosjekt er Skappelgenser til barna, og jeg har allerede begynt. Håper neste prosjekt tar litt kortere enn et år da.

Genseren er forresten så utrolig god, myk og varm. Passende for en frysepinne som meg.

Har dere strikkeprosjekter på gang ? 

9 Comments:

 1. Wow! så flink du er Eva.. Imponert. Og du ser helt smashing ut på headeren din forresten 😉

 2. Så fin ! Og fy søren kor flink du er ! 🙂
  Eg begynte å strikke vognteppe til Emine, men det ligg veldig uferdig 😛 Hehe…
  Har veldig lyst å lære meg å strikke skikkelig. Eg kan bare rett fram..
  Mitt store håpe er å engang kunne strikke kle til mine små:)

  Ha en fin kveld 🙂
  Klem

  • Hehe, synes ikke akkurat jeg er flink !
   Jeg også kunne tenke meg å strikke skikkelig. Er ikke noe flink altså.. 🙂

 3. Blei kjempefin, og ingen fare, mamma starta på en fluffy genser på 80tallet, ikke sett den ferdig enda 🙂

 4. Kjempe fin ble den..Jeg ser ut som et telt i min så har brukt den tre ganger tror jeg.Anneli har brukt
  sin mer,men ikke så mye hun heller.Prøvde den her om dagen så den passer til henne enda:I

  Håper du er bedre i form?

  Klem naboen

 5. Flott genser. Likte fargen spesielt godt 😉 Holder på med sitteunderlag som skal toves. Men det er så kjedelig-enkelt. Blir nok ikke ferdig med det første 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge