Et vårlig kaffeservise

Hei dere ! 

Jeg har lenge ønsket meg et helt kaffeservise. Jeg har mye her og der av ditten og datten. Også har jeg arvet noe, som kanskje jeg ikke føler er helt meg. Men her om dagen kom jeg over et kaffeservise som var vårlig og koselig til hele 12 personer. Jeg dristet meg til å legge inn et bud på 200 kroner, og jammen fikk jeg det. Det synes ihvertfall jeg var billig ! 


Jeg synes ihvertfall selv at dette var et realt kupp.

Et vårlig og fint kaffeservise. 

11 Comments:

 1. Så koselig kaffeservise! å så billig! heldig!

 2. Slike ting er lekkert, men ikke helt min stil. Jeg er litt mer røff.. hehe..

 3. Det var et kjempe nydelig servise. Viktig å ha noe man liker syntes jeg. Her har vi ikke noe ordentlig kaffeservise, så det håper jeg å få meg etterhvert:)

 4. Så fint det var 🙂 Nesten litt sånn vårlig
  Jeg har kaffeservice med » sølv «-kant, men dessverre har kanten blitt litt slitt, så det er ikke fullt så fint lenger. Nesten så jeg blir litt flau når jeg har gjester. Det er vell på tide med noe nytt her å ja 🙂

  Ha en fin helg 😀

 5. Det var virkelig ett kupp ja! Nydelig var det.. Synd med det arvegodset da..
  Kanskje du vil begynne å like det litt etterhvert? Noen ganger liker man noe
  jo mer man venner seg til det :):)

 6. Det var ett kupp ja!!
  Så herlige koppene var med «blondene» på toppen:)

  Ha en fin søndag ♥

 7. Hei 🙂
  Vil du vinne et valgfritt plagg fra My Cinnamon Girl
  kan du prøve lykken inne hos meg nå 🙂
  Håper du har en fin søndag ♥
  Klem Anette

 8. Syns det var et bra kupp ja! 🙂
  Kjempefint til vår og sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge