Et økonomisk alternativ til høst/vårdress til Vesla

Hei dere ! 

Så har jeg gått til innkjøp av årets vår/høstdress til Vesla. Siden jeg ikke syntes Reima hadde så mange fine varianter å velge mellom i år, ble det faktisk en dress fra Troll. 
Årets vår/høstdress er faktisk i bunn og grunn en vinterdress. Men så reklamerer Troll med at hvis man tar ut den uttagbare ulldressen som er inni parkdressen, så er det en vårdress. Troll reklamerer med at det er mer miljøvennlig å kjøpe en slik dress, for da trenger man kun en, og man trenger ikke gå til innkjøp av en ekstra høst/vårdress. Denne dressen skal altså være 3 i 1. Det er en vinterdress hvis man har den tykke ulldressen inni dressen, det er en høst/vårdress når man tar ut den ulldressen, og man kan bruke ulldressen for seg selv som et eget yttertøy eller under regntøyet. Så dette alternativet er faktisk veldig økonomisk, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før ? 
Nå har Vesla allerede en vinterdress til neste vinter ( Reima som jeg har kjøpt på salg), men det er alltid kjekt med to vinterdresser. 
Uansett syntes jeg ikke dette kjøpet var noe å lure på, for her sparte vi masse penger. Dressen var nemlig satt ned med hele 50%, så dette kom vi rimelig ut av .

Dressen er i lilla og brun, og er helt grei i utseende. Dessuten henger det et lite troll på, som Vesla bare elsker. Så her har den allerede blitt populær. Troll er jo kjent for å ha kvalitetsprodukter, så jeg får håpe vi blir fornøyde etter å ha brukt den litt. Det er ihvertfall gøy å prøve noe nytt.

Hva synes dere om Troll dressene ? 

14 Comments:

 1. Den var jo kjempefin da.. Hvorfor tenkte ikke jeg på det…

  • Hehe, akkurat det samme tenker jeg.. Hvorfor tenkte jeg ikke på det før ? Ser de fortsatt har disse dressene nedsatt med 50% om du er interesert 🙂

 2. Så lurt ! Hvor selges de på tilbud ?

  Charlotte

 3. Jeg elsker dem! Kajsa har brukt den i høst,vinter og våres 🙂 Veldig fornøyd. Kjøpte fjorårets på salg.

 4. Fin dress:)
  Jeg brukte mye trolldresser til ungene når de var små og var kjempefornøyd da, nå er dette 10 år siden da, men… hehe:)

  Ha en fin fin helg ♥

 5. Jeg har ikke supre erfaringer med hverken troll eller Reima dessverre.. Hverken til egne barn eller i Bhg der jeg jobba… Her har vi handlet etter hva som har vært best i test, derfor har vi prøvd både Coop og didrikson og leketøy sine dresser. Superflrnøyde med kvalitet og brukervennlighet på disse, og har aldri brukt mere enn 600kr på en dress til full pris.. Jentas troll-arvet dress er et herk å sette sammen (foret inn i dressen etter vask) og hun får ikke til å kle den på selv fordi foret kommer ut sammen føtter og hender og må rettes på. Det er lettere å kle henne på den i to omganger – først foret, så dressen.. Samme erfaringer har jeg fra barnehagen, dessverre og dette er nok noe av grunnet til at det er noen år siden de hevdet seg i forbrukertester.. Ikke meningen å være negativ her altså! Men dette er mine ærlige erfaringer 🙂 håper du erfarer bedre 🙂

  • når det gjelder tester av baredresser, så er det som regel èn ting som ikke er tatt med i testene og som reima scorer høyest på hver gang; Nemlig komfort for barnet! En annen ting med reimadressene er at de passer utrolig lenge. En parkdress i str 86, brukte vi fra sønnen vår var 10 mnd, og til han var over to år. Har en mann i sportsbransjen, og det er ikke bare merket som koster penger,du får det du betaler for….

  • I tillegg til at de er enormt slitesterke. De varer i snitt mye lengre enn andre dresser på markedet.

 6. Har desverre heller ikke noen god erfaring med Troll dressene. Grunnen er når vinteren kommer, og man normalt har på et ull/fleece sett under vinterdressen, blir det jo på en måte to ull sett under en dress… om du forstår? For at det skal bli en vinterdress må jo ulldressen kneppes på, også har man jo på en fleece/ulldress på kroppen også… Det blir veldig klumpete synes jeg, samt at det er vanskelig for barna å kle på seg selv… Jobber i barnehage, og vi anbefaler foreldre å ikke kjøpe dress med løst for, da barna ikke får kledd på seg selv, og vi voksne får mye mere jobb ved påkledning…. min erfaring 😉

 7. Storebror har troll dress og jeg er kjempefornøyd 🙂
  for det første så varer den lenge, jeg synes kvaliteten er god, og han kan bruke den med eller uten foret, eller kun foret til og fra bhg! 🙂
  Og han blir ikke våt mellom foret:D
  jeg synes ikke det blir klumpete. Even har som regel pierre robert ullundertøy under, eller joha som er en tanke tykkere enn PR. og det holder det altså 😀
  Fra erfaring som ansatt i bhg er jeg og veldig fornøyd med troll 🙂 så jeg anbefaler det 😀

 8. Det fine med trolldressen er jo at du kan bruke den både høst, vinter og vår. Når det er sagt, så synes jeg Reimadressene virker hakket mer komfortable på barna. Jeg har brukt både troll og reima i vinter på min lille snuppe (som da var 1 1/2 år) og jeg synes aldri det var noe problem med denne innerdressen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge