ET MIDDAGSPES

Idag er en sånn dag, hvor å finne ut hva man skal ha til middag er et pes. Enkelte dager er man totalt uten fantasi. Jeg har pleid å skrive ukesmenyer, men jeg har ikke fått gjort det til denne uken. Jeg pleier som regel å ha sånn halvveis peiling på hva vi skal ha til middag. Nei, egentlig ikke bare halvveis heller, men helveis. Men idag har jeg bare følt meg tom.

Vel, jeg fikk tilslutt karret meg ut til kjøkkenet, fant noe kjøtt i frysern, og fikk laget meg en plan over hva vi skal ha til middag idag.

IMG_4806_2Jeg føler jeg har så mange hensyn å ta, når det kommer til middager. Lillebror er litt vanskelig i matveien, og Vesla er igrunn det hun også, bare på en annen måte. Jeg vil jo gjerne lage noe de liker. I tillegg så må jeg ta hensyn i forhold til kalorier, og da er egentlig Grete Roede sin nettside veldig fin å bruke som inspirasjon. Der finner du mange oppskrifter på kalorifattige middager som er kjempe gode, sunne og som også er barnevennlige.

Så idag ble det fullkornspasta med kjøttsaus a la Grete Roede. Jeg liker det at det er massevis av grønnsaker i oppskriftene, og at de i tillegg smaker godt. Du finner forresten oppskriften HER. 

Har du alltid full kontroll på kjøkkenet ? 

 

One Comment:

  1. Takk for middagstips, denne skal prøves i dag:) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den nydelige jakken du har på deg?:))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge