ET LITE SUKK

Idag skal dagen tilbringes med denne kjekkasen her. Det har jeg gledet meg veldig til , siden jeg den siste uken ikke har vært ved det normale. Lillebror og jeg har planer om å gjøre litt husarbeid, så langt det lar seg gjøre , uten at han kjeder seg. Så er det ukeshandel, og småærender som står på agendaen. Han er allerede igang i stuen her, leker, skravler og jobber. Siden han er en arbeidskar, skal det jobbes der det kan jobbes.

DSC02241

Siden Lillebror er en skikkelig stor kosegutt, blir det nok litt tid foran tvskjermen, med han i armkroken. Jeg elsker kosestunder med barna.

Igår så forresten meg og Mannen på et tvprogram, med fødsler. Åh, jeg skalv, begynte å gråte og hjertet dunket når de la babyen på brystet. Seriøst, jeg mener det. Det finnes helt ærlig ingen bedre følelse enn det. Fra å være i skikkelig store smerter, til å plutselig bare få det største vidunderet i universet opp på brystet ditt. Det gjorde meg til en viss grad litt trist også, for det er jo sånt jeg aldri kommer til å oppleve igjen. Aldri, noensinne. Jeg skal likevel ikke klage, to fødsler som endte perfekt er ingen selvfølge. Man skal være glad for det man allerede har , tenker jeg. Å oppdra og følge opp to barn er heller ikke bare , bare. Det er mye som skal huskes på , gjøres og ja de skal følges opp ordentlig. Så jeg tar til takke med de jeg har jeg, de er noen fantastiske personer begge to, og jeg er virkelig en stolt mamma. Så *sukk*, jeg får låne andres babyer og se det på tv, det får holde for meg.

Nå er det bare å fikset litt her, få kommet igang med dagen og gjort unna alt som skal gjøres. Fredag er den aller beste dagen i uken, selvom jeg elsker mandager også. Fredag gir bare en så god følelse innvendig.

Så dere, ha en strålende fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge